Stilou Leman Rouge Carmin SRT cu penita aur 18K

SKU
4799580
In Stoc

De peste 20 de ani, Caran d’Ache a adus un tribut viu celor mai atractive culori ale lacului Geneva. De la intensitatea apelor sale albastre până la adâncimea nopților sale magice, Colecția Léman oferă o reflectare uimitoare a aura unică a lacului. Instrumente de scris transformate în tovarăși esențiali prin combinația a două prețioase abilități ancestrale care sunt emblematice pentru companie: arta lacuitului și arta gravării. Utilizată împreună cu o paletă de culori dezvoltată în mai mulți ani de către meșterii din Caran d’Ache, această măiestrie este clară pentru toți.

Stiloul Caran d'Ache Léman Rouge Carmin este o invitație de a-ți lăsa mintea să se plimbe liber la sfârșitul zilei, pe măsură ce cerul și valurile iau foc. Acoperit cu lac roșu translucid, corpul său este împodobit cu străluciri subtile care întruchipează contrastele strălucitoare ale lacului. O călătorie printr-un caleidoscop cu model cubic în culorile profunde și vibrante ale Elveției. Cu curbele sale blânde care suflă modernitate, Léman Rouge Carmin oferă o gură de eleganță contemporană.

Un amestec magistral de expertiză tehnică și creativitate, Léman Rouge Carmin este disponibil sub formă de fântână, rolă și stilou.

Specificatii
SKU4799580
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Stilou Leman Rouge Carmin SRT cu penita aur 18K
Rating-ul tau