Loading...

Seturi culori acrilice Art Creation 75 ml x 6

  • Brands: Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
3582806M
In Stoc
73,50 RON

Acest set de culori acrilice de 6 tuburi de 75 ml oferă o paletă de culori de bază excelentă pentru a incepe sa pictati. Aceste tuburi mai mari de culori comune sunt minunate pentru a le avea în colecția ta! Talens Art Creation oferă, de asemenea, aceste tuburi într-un set de 12, mai multe seturi de tuburi mai mici și un set de început cu tot ce aveți nevoie pentru a vă începe călătoria picturii acrilice.

Conținut: 6 tuburi de 75 ml (105 alb titan – 275 galben primar – 396 roșu naftol mediu – 504 ultramarin – 619 verde permanent adânc – 701 negru fildeș).

 

Despre culorile acrilice Talens Art Creation

Culoarea acrilică Talens Art Creation este o vopsea acrilică de încredere, de calitate, pe bază de rășină acrilică. Vopseaua are o consistență pastosă, se usucă rapid și are un luciu mătăsos când este uscată. Aceste culori acrilice pot fi folosite atât direct din tub, cât și diluate cu apă și sunt rezistente la apă când sunt uscate. Culorile sunt ușor de amestecat între ele și ușor de utilizat datorită capacului de dozare.

Această vopsea versatilă poate fi folosită pe aproape orice suprafață, atâta timp cât este oarecum absorbantă și fără grăsimi și praf. De la pânză și hârtie până la ipsos, scândură, lemn, piatră și ciment. Deoarece tuburile sunt transparente, puteți alege cu ușurință culoarea pe care doriți să o utilizați în timpul picturii.

Informatii suplimentare
SKU3582806M
EAN8712079265113
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
cantitate75 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Seturi culori acrilice Art Creation 75 ml x 6
Nota Acordata
Cumparate frecvent impreuna