Loading...

Set pastel Caran d'Ache Neocolor I - 10

SKU
7000.310

Set cu 10 pasteluri cerate permanente de Caran d'Ache Neocolor I intr-o cutie metalica cu design deosebit.

In Stoc
Pret special 66,00 RON Pret standard 77,50 RON

Pastelul gras permanent Caran d'Ache Neocolor I este un instrument de desen esential, indragit de artisti, designeri, profesori sau studenti la arte plastice. Renumit international ca fiind un pionier in acest domeniu, Neocolor I a revolutionat lumea desenului si a predarii artelor frumoase din momentul in care a fost inventat in 1952 in atelierele Caran d'Ache.

Exceptionala sa putere de acoperire, textura cremoasa, luminozitatea celor 50 de culori din paleta cromatica impreuna cu rezistenta la lumina si la exterior, fac din acest pastel, unul dintre produsele de baza ale marcii Caran d'Ache.

Proprietatile pastelului Neocolor I permit nenumarate intrebuintari, putand fi aplicat pe o mare varietate de suprafete. Poate fi folosit la tuse precise, laviuri mate, sgraffito sau pictura cu ceara, culorile sale ramanand la fe de luminoase chiar si pe fundaluri de culori inchise.

Pastelul cerat Neocolor I este dezvoltat si produs in totalitate in atelierele Caran d'Ache din Geneva in concordanta cu cele mai inalte standarde de calitate si protectie a mediului.

Specificatii
SKU7000.310
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set pastel Caran d'Ache Neocolor I - 10
Rating-ul tau