Loading...

Set Linere Pigma Micron Van Gogh 4

SKU
POXSDK4
In Stoc

Capodopera lui Van Gogh Flowering Plum Orchard (după Hiroshige) este legătura perfectă între brandul japonez Sakura, care împlinește 100 de ani în acest an, și Van Gogh, care a fost inspirat de imprimeurile japoneze. Van Gogh a creat trei tablouri bazate pe tipărituri japoneze din propria colecție, practicând utilizarea culorii și stilul tipografilor japonezi. Cele patru culori selectate ale căptușelilor sunt inspirate din paleta de culori a picturii și se numără printre cele mai populare nuanțe pentru scriere sau ilustrare.

Set Pigma Micron Van Gogh 4 contine 4 linere Pigma Micron 05 (0,45 mm) în nuante de portocaliu, roșu, maro și negru.

Cerneala Pigma Sakura a fost prima cerneală din lume în care s-au combinat pigmentul și apa. Această cerneală a devenit de atunci standardul pentru cerneala fiabilă, permanentă și de calitate arhivistică.
Deși a fost dezvoltat inițial ca instrument tehnic de desen, pigmentele Pigma sunt acum utilizate de profesioniștii tehnici, în laboratoarele de cercetare și de artiștii creativi pentru numeroase aplicații.
Cerneala unică Pigma nu va curge prin hârtie și este permanentă, rezistentă la apă, rezistentă la estompare, uscare rapidă și pH neutru.

Specificatii
SKUPOXSDK4
MarcaSakura
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set Linere Pigma Micron Van Gogh 4
Rating-ul tau