Loading...

Set dalti pt. sculptura Kirschen 5697 HK

SKU
5697000HK
Indisponibil
792,34 RON

Daltile si instrumentele pt sculptura ce poarta marca Kirschen sunt produse de compania Wilh. Schmitt & Comp. fondata in 1858. Kirschen a devenit in timp leader pe piata instrumentelor pentru sculptura, intreaga productie fiind executata 100% in Germania sub un control strict al calitatii. Daltile pentru sculptura Kirschen sunt realizate manual din otel special cu o concentratie ridicata de carbon, avand duritatea 61 pe scara Rockwell. Fiecare dalta este ascutita si lustruita dupa aceeasi metoda ca si acum 150 de ani.

Manerul din lemn de carpen are o forma octogonala ce impiedica alunecarea daltii de pe banc. Daltile Kirschen sunt prevazute cu un inel metalic la imbinarea manerului cu lama pentru a preveni deteriorarea acestuia datorita socurilor repetate.

Setul contine urmatoarele dalti:

  • Dalta Profilul 1: 2mm, 6mm si 10mm
  • Dalta Profilul 6: 6mm si 10mm
  • Dalta Profilul 39 - unghi de 79 °: 4mm

 

Setul contine dalti de sculptura profesionale cu un maner scurt ce pot fi folosite si la linogravura. Aceste dalti sunt caracterizate prin otelul de foarte buna calitate folosit, proprietati ce le recomanda sculptorilor pretentiosi. Daltile si cutitele de sculptura sunt ascutite din fabrica.

Informatii suplimentare
SKU5697000HK
MarcaKirschen
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set dalti pt. sculptura Kirschen 5697 HK
Nota Acordata