Loading...

Set cutite linogravura Adigraf

SKU
386200

Set cu 4 capete pentru instrumente de linogravura Adigraf. Aceste instrumente sunt eficiente pentru scobirea placilor de linoleum.

Set ce contine 4 lame pentru linogravura cu diferite tipuri de taietura. Aceste lame pentru linogravura se folosesc fara manerul Adigraf, care poate fi achizitionat separat.

Indisponibil

Lasa-ti amprenta in 4 feluri diferite, cu ustensilele de linogravura de la Adigraf gravarea este usoara si distractiva! Alege-ti stilul si ideea apoi creeaza!

 

Produsele Adigraf sunt special concepute pentru a facilita desenul, gravura si printarea. Aceeasi tehnica se aplica in cazul produselor Adigraf ca si in linogravura si xilogravura. Creati modele originale pe care apoi le puteti reproduce infinit, in diferite culori si pe diferite suprafete cu ajutorul produselor Adigraf. Confectionarea stampilelor nu a fost niciodata mai usoara.

Setul contine 4 lame pentru linogravura cu diferite tipuri de taietura. Aceste lame pentru linogravura se folosesc fara manerul Adigraf, care poate fi achizitionat separat. 

 

Specificatii
SKU386200
MarcaAltii
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set cutite linogravura Adigraf
Rating-ul tau