Set culori acrilice Abstract Black & White

SKU
N121821.00

Setul Abstract Black & White contine 5 floacoane de 120 ml. de culori acrilice Abstract, alb si negru, intr-un ambalaj cu design modern la un pret excelent. Cu siguranta acest set va surprinde placut orice artist pasionat de pictura in culori acrilice.

In Stoc

Sennelier Abstract sunt culori acrilice puternic pigmentate, cu o consistenta untuasa, intr-un ambalaj inovativ ce permite o serie de avantaje. Acesta este mult mai rezistent, si permite artistului sa foloseasca pana la ultima picatura de culoare.

Noul ambalaj incape mai bine in palma si permite aplicarea culorii direct din tub. Ambalajul este atat de rezistent incat rezista la presiuni mari fara a se sparge sau a se defecta capacul.

Culoarea se pastreaza mai bine in acest nou ambalaj ce nu lasa aerul sa patrunda. De asemeni acest ambalaj nu permite formarea bulelor de aer in tub care duc la stropire atunci cand incercati sa scoateti culoarea.

Setul Abstract Black & White contine 5 floacoane de culori acrilice Abstract, culorile alb si negru, intr-un ambalaj cu design modern. Cu siguranta acest set va surprinde placut orice artist pasionat de pictura in culori acrilice.

Specificatii
SKUN121821.00
MarcaSennelier
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set culori acrilice Abstract Black & White
Rating-ul tau