Pensule

Pensule

Produse 1 - 16 din 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Produse 1 - 16 din 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pensule dupa forma

 

Bidinea

pensula tip bidinea

Bidinea este o pensula lata de mari dimensiuni cu maner lung sau scurt ce poate avea parul lung sau scurt. Bidinelele sunt disponibile cu par sintetic sau natural. Sunt utilizate pentru fundaluri (ebosa), la pictura murala, vernisari sau grunduiri. Aceste pensula tin multa culoare si acopera suprafete mari.

Acuarela
Acrilic
Ulei 

Porc
Veverita
Ponei
Sintetic 

Cioc de rata

pensule cioc de rata

Pensule cu forma pamatufului ovala cu par mediu - lung. Se folosesc la amestecuri sau pentru arta figurativa.

Ulei
Acrilic
Decoratiuni 
Porc,
Jder
Zibelinia
sintetic 

Evantai

pensule evantai

Pensule cu feronerie plata, firele de par imprastiate in forma de evantai. Cele cu par natural sunt indicate pentru degradeuri fine iar cele sintetice pentru efecte texturale. Utile si pentru efecte precum iarba.

Ulei
Acrilic
Decoratiuni 
Porc
Sintetic 

Rotunda

pensule rotunde

Pensule cu pamatuful rotund, ce formeaza un farf ascutit. Utile pentru detalii, laviuri, umpleri sau linii modulate de la subtire catre gros. 

Toate tehnicile Natural
Sintetic 

Lata

pensule late

Mansonul plat, pamatuful in forma rectangulara cu par mediu sau lung. Aceste pensule au o capacitate mare de incorporare a culorii si o buna manevrabilitate. Se folosesc pentru tuse pronuntate, margini sau linii subtiri. Pot fi folosite pentru umpleri grosiere.

Toate
tehnicile 
Porc
Zibelina
Jder
Sintetic
Bursuc

Oblica

pensule oblice

Manson lat, parul scurt la o margine si lung la cealalta. Utile pentru tuse precise si pentru linii si curbe in culori groase sau fluide.

Acuarela
Acrilic
Decoratiuni
Porc
Sintetic

Liner/Sleper

pensule liner

Pensule rotunde cu firul foarte lung. Linerele au parul mai scurt decat slepperele. Manerul este scurt. Au putere mare de incarcare a culorilor. Utile pentru caligrafie, contururi, lublinieri si linii lungi fara intreruperi.

Acuarela
Cerneala
Jder
Zibelina
Sintetic
Vita