Set creioane colorate Pablo 12

SKU
666.312

Set cu 12 creioane colorate Caran d'Ache Pablo pentru artisti, profesori de arta sau impatimiti de desen, intr-o cutie metalica.

In Stoc
Pret special 105,50 RON Pret standard 117,60 RON

Concepute de atelierele Caran d'Ache pentru artisti si impatimiti de design, creioanele colorate permanente Pablo ating calitatea superioara necesara pentru desene profesionale, mina acestora fiind ideala pentru desen realist. Umbre, amestecuri de culori, suprapuneri, toate aceste tehnici pot fi folosite cu ajutorul creioanelor colorate Caran d'Ache Pablo.

Creioanele Pablo au mina cu diametrul de 3.8 mm cu o formula ce asigura o mare putere de acoperire fara a lasa praf pe hartie. Paleta imensa de 120 de culori este una dintre cele mai mari la ora actuala.

Artisti, designeri, sau profesori de arta se pot baza pe excelenta rezistenta la lumina a culorilor acestor creioane cat si pe perfecta lor opacitate.

Puterea de acoperire a creioanelor colorate Pablo permite o mai mare usurinta de aplicare pe o diversitate de suprafete, de la hartii cu diverse texturi sau cartoane, la lemn sau placaj.

Invelisul din lemn al acestor creioane este colorat in culori ce se potrivesc perfect cu nuanta minei.

Aceste creioane colorate Pablo sunt fabricate in atelierele Caran d'Ache din Geneva in conformitate cu standardele de protectie a mediului si cu cele de calitate "Swiss Made".

Specificatii
SKU666.312
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set creioane colorate Pablo 12
Rating-ul tau