Set creioane colorate Caran d'Ache Museum 12

SKU
3510.312

Creioanele colorate Museum de la Caran d'Ache sunt acuarele in forma de creion. Pentru prima data in istorie Caran d'Ache ofera artistilor posibilitatea de a folosi un creion cu aceeasi putere si efect ca si o acuarela veritabila. Acest fantastic instrument de desen este perfect atat pentru desen clasic cat si pentru realizarea unor picturi in acuarela cu scopul de a fi expuse in muzeu.

In Stoc
Pret special 148,50 RON Pret standard 174,50 RON
Nota:
100% of 100

ACUARELE PROFESIONALE SUB FORMA DE CREIOANE

Creioanele colorate Museum de la Caran d'Ache sunt acuarele in forma de creion. Pentru prima data in istorie Caran d"ache ofera artistilor posibilitatea de a folosi un creion cu aceeasi putere si efect ca si o acuarela veritabila. Acest fantastic instrument de desen este perfect atat pentru desen clasic cat si pentru realizarea unor picturi in acuarela cu scopul de a fi expuse in muzeu.

PIGMENTI INTENSI COMPLET SOLUBILI

Efectuand cercetari indelungate, fabricantul Elvetian Caran d'Ache a reusit sa dezvolte o mina de creion de calitati superlative, incorporand pigmenti puternic concentrati intr-o formula ce asigura o solubilitate completa, transparenta superba si o optima rezistenta la lumina.

Finetea minei alaturi de diametrul superior (3,8 mm) dau posibilitatea creioanelor Museum de a fi folosite in mai multe moduri - atat uscat cat si ca acuarele. Aceste creioane permit o vasta libertate de exprimare artistica, de la desenul uscat precis, la desenul pe hartia uda, tehnica de suprapunere pe uscat sau realizarea unor laviuri diafane. Gama extinsa de 76 de culori ce "invie" la contactul cu apa si cu textura hartiei.
 
Pentru a pune in evidenta identitatea creioanelor Museum Aquarelle, designerii Caran d'Ache au conceput un invelis de culoare negru mat cu capatul asortat cu nuanta minei.

FABRICAT IN ELVETIA

Creioanele colorate acuarelabile Museum Aquarelle sunt concepute si fabricate in atelierele Caran d'Ache din Elvetia in conformitate cu standardele de calitate Swiss Made.
Specificatii
SKU3510.312
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set creioane colorate Caran d'Ache Museum 12
Rating-ul tau