Loading...

Set carioci ti pensula Sakura Koi Color Brush 48

  • Brands: Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
SKU
XBR48A
In Stoc
470,00 RON
Numai 3 ramase

Set fantastic cu 48 de carioci tip pensula Sakura Koi. Unind varfurile a doua carioci, puteți amesteca cu ușurință culorile. Cerneala curge dintr-o carioca in cealalta creand o noua culoare. Puteți folosi cariocile tip pensulă Koi pentru etichetarea manuală, bullet journalling, ilustrații, schițe, desene animate, imagini de colorat, artă desenată și multe alte aplicații creative.

Caiocile tip pensula Sakura Koi Coloring Brush au un vârf de pensulă flexibil și robust, care vă permite să desenați cu ușurință. grosimi de linii diferite prin reglarea presiunii pe vârf. După utilizare, vârful periei revine la forma inițială. Cerneala este pe bază de apă, ceea ce face posibilă crearea unor degrade frumoase de culoare prin desenarea diferitelor straturi unul peste altul sau prin ținerea punctelor împreună. Cerneala poate fi amestecata si cu apa. Utilizați pensula Koi cu un rezervor de apă încorporat care vă permite să acuarelați din mers sau să o utilizați cu un alt fluid.

Informatii suplimentare
SKUXBR48A
EAN084511391796
MarcaSakura
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set carioci ti pensula Sakura Koi Color Brush 48
Nota Acordata