Loading...

Set carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush 12

  • Brands: Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
SKU
XBR12A
In Stoc
115,50 RON

Set de început cu 12 carioci tip pensula cu cerneala pe baza de apa Sakura Koi pentru caligrafie, bullet journalling, ilustrații, schițe, desene animate, imagini de colorat, și multe alte aplicații creative.

Ținând împreună vârfurile a două carioci pensule, puteți amesteca cu ușurință culorile. Cerneala curge dintr-un punct în altul. Cariocile tip pensula Koi Coloring Brush au un vârf de pensulă flexibil și robust, care vă permite să desenați cu ușurință grosimi de linii diferite prin reglarea presiunii pe vârf. După utilizare, vârful pensulei revine la forma inițială. Cerneala este pe bază de apă, ceea ce face posibilă crearea unor degradeuri frumoase de culoare prin desenarea diferitelor straturi unul peste altul sau prin unirea punctelor. Cerneala poate fi amestecata si cu apa. Utilizați pensula de apă Koi cu un rezervor de apă încorporat care vă permite să acuarelați din mers sau să o utilizați cu un alt fluid.

Informatii suplimentare
SKUXBR12A
EAN084511391772
MarcaSakura
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush 12
Nota Acordata