Loading...

Seturi carioci Ecoline Brushpen Set

SKU
ECOLINESET
Nota:
100% of 100
  • Brands: Royal Talens

    Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

    De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

  • Vezi mai multe de la royal-talens
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Set carioci Ecoline Brushpen Set 15

SKU #: 11509008

Pret special 177,50 RON Pret standard 220,00 RON

Cariocile acuarelabile Ecoline sunt renumite pentru intensitatea culorilor datorata concentratiei mari de coloranti de inalta calitate folositi.

Tusul Ecoline este realizat din coloranti de inalta calitate concentrati intr-o baza apoasa, acuarelabila, cu miros slab, usor de aplicat. Culorile se amesteca foarte usor generand nuante curate, vibrante. Tusul adera bine la hartia de acuarela, hartia de desen sau alte cartoane. Varful rezistent de tip pensula este excelent pentru a realiza linii cu grosimi variabile. Varful fin permite realizarea unor detalii foarte fine.

Aceste carioci economice pot fi folosite pentru design, ilustratie, caligrafie sau multe alte aplicatii scolare.

Recomandam folosirea acestor carioci pe fundal de culoare alba. Pastrati desenele intr-o mapa de prezentare pentru a pastra nealterate culorile.

Informatii suplimentare
SKUECOLINESET
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Seturi carioci Ecoline Brushpen Set
Nota Acordata