e-block:not([style]){display:none}.breeze-gallery{display:flex;flex-direction:column}.breeze-gallery .prev,.breeze-gallery .next{position:absolute;display:flex;align-items:center;justify-content:center;opacity:0;left:0;top:50%;width:40px;height:80px;margin-top:-40px;z-index:11}.breeze-gallery .next svg,.breeze-gallery .prev svg{width:24px;height:24px;vertical-align:top}.breeze-gallery .close{display:none}.breeze-gallery .next{left:auto;right:0}.breeze-gallery .controls{visibility:hidden}.breeze-gallery img{vertical-align:top;height:auto;max-height:none}.breeze-gallery .stage{display:flex;justify-content:center;align-items:center;position:relative}.breeze-gallery .stage>div:first-child,.breeze-gallery .stage .main-image-wrapper,.breeze-gallery .stage .main-image-wrapper>picture{position:relative;cursor:pointer;display:flex;width:100%;justify-content:center;align-items:flex-start}.breeze-gallery .thumbnails{display:flex;flex-grow:0;flex-shrink:0;flex-wrap:nowrap;overflow:auto;margin:5px 0 0;padding-bottom:4px}.breeze-gallery .thumbnails .item{position:relative;flex-shrink:0;margin:0 5px 5px 0}@media (min-width:768px){.breeze-gallery.vertical{flex-direction:row}.breeze-gallery.vertical .thumbnails{flex-direction:column;order:-1;max-height:550px;margin:0 5px 0 0}}

Loading...

Set carioci Ecoline Brushpen Botanic 10

 • Brands: Royal Talens

  Royal Talens produce și furnizează o gamă largă de vopsele de calitate superioară și materiale de pictura si desen pentru artiștii profesionisti, pasionați de creație și institutiile de învățământ.

  De la înființarea sa în 1899, Royal Talens și-a construit un nume și o reputație la nivel mondial. În Apeldoorn, Olanda, aproximativ 250 de angajați produc și comercializează aproximativ 5100 de articole diferite.

 • Vezi mai multe de la royal-talens
SKU
11509804
In Stoc
154,50 RON

Setul de carioci cu varf de tip pensula Talens Ecoline Brush Pen Botanic Set 10 se bazează pe coloranți și gumă arabică.

Favorita atat in randul artistilor cat si in randul caligrafilor, Ecoline este o acuarela lichida fantastica ce va ofera o gama larga de culori in calimari cu aplicator sau carioci. Cu un timp de uscare mai scurt decat al altor acuarele lichide testate de noi si cu un numar mare de culori frumoase si intense, Ecoline se remarca ca fiind unele dintre cele mai bune acuarele lichide.

Secretul acestor acuarele intense consta in combinatia de coloranti de ultima generatie si guma arabica. Acestea se combina extrem de usor cu ajutorul unei pensule cu apa sau a cariocii blender.

Cariocile Ecoline au un varf flexibil, moale, de tip pensula, excelent pentru obtinerea unei varietati de linii si efecte. Folosite corect varfurile isi pastreaza forma vreme indelungata.

Tusul este pe baza de apa si nu este foarte rezistent la lumina, deci recomandam pastrarea desenelor intr-o mapa.

Setul de carioci Ecoline Brushpen Botanic 10 contine culorile:

 • 579 pastel violet 
 • 318 carmine 
 • 654 fir green 
 • 656 forest green
 • 657 bronze green
 • 666 pastel green 
 • 665 spring green 
 • 202 deep yellow 
 • 439 sepia light 
 • 416 sepia
Informatii suplimentare
SKU11509804
EAN8712079442767
MarcaRoyal Talens
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set carioci Ecoline Brushpen Botanic 10
Nota Acordata