Loading...

Set carioci Bruynzeel Superpoints - 10

  • Brands: Bruynzeel

    Eram acolo, la îndemâna ta, când ai trasat prima linie. Una din multele linii ce urmau sa fie trasate. Acele linii au devenit idei, iar acele idei au devenit desene. Noi, cei de la Bruynzeel, îi iubim pe toți, deoarece credem că fiecare desen este o expresie a imaginației care merită împărtășită. Așa că împărtășește!

  • Vezi mai multe de la bruynzeel
SKU
60324010
In Stoc
52,00 RON

Set cu 25 carioci Bruynzeel Superpoint într-o cutie din tabla cu aspect deosebit. Setul include o carioca corectoare albă. Cerneala din aceste carioci pentru copii este usor de șters și se spală cu ușurință de pe haine.

De asemeni, cariocile Superpoints sunt perfecte pentru adulții creativi pentru a le folosi pentru mandale, boullet journalling și cărți de colorat pentru adulți!

Aceste carioci au un varf special ce permite atat colorarea unor suprafete mari cât și detalii fine. Cu markerul alb, puteți „acoperi” orice parte a desenului. Cerneala este lavabilă de pe piele și poate fi spălată de pe majoritatea textilelor (o pată poate fi tratată mai întâi cu markerul alb din set).

Informatii suplimentare
SKU60324010
EAN8712079412968
MarcaBruynzeel
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set carioci Bruynzeel Superpoints - 10
Nota Acordata