Loading...

Set acuarele Rosa Studio Art Set

  • Brands: Rosa

    ROSA este un producător ucrainean de top de materiale pentru pictura, desen si hobby creativ cu o experienta de 26 de ani in productia panzei pentru pictura, a acuarelelor, culorilor de ulei si a vopselelor acrilice pentru pictura, precum si a sevaletelor. Astazi produsele Rosa sunt apreciate de pictorii din 36 de tari.

  • Vezi mai multe de la rosa
SKU
340225
In Stoc
138,00 RON
steag Ucraina

Fabricat in Ucraina

Vrei sa incepi sa pictezi in acuarela si nu stii ce materiale iti trebuiesc? Cauți un cadou pentru o persoană creativă? ROSA oferă o soluție gata făcută - Un set de materiale pentru pictura în acuarelă ROSA Studio! Acest set este o opțiune ideală pentru începători și un cadou bun pentru un acuarelist novice - setul include toate materialele de bază necesare acestei tehnici de pictura.

Setul Rosa Studio Watercolour Art Set contine:

  • Un set de acuarele cu 16 culori in godete - numarul optim de culori pentru a crea o lucrare completa.
  • Hartia de acuarela, 10 coli A3, 200g/m este perfecta pentru invatarea tehnicillor de pictura in acuarela, datorita texturii, densitatii si dimensiunii populare.
  • 2 pensule rotunde cu maner scurt ROSA Studio din par natural.
  • Paleta de pictura din plastic de 11x30,5 cm are zona optima pentru crearea amestecurilor si lucrul cu mai multe amestecuri. Plasticul alb este ușor de curățat și garantează o utilizare pe termen lung.
Informatii suplimentare
SKU340225
EAN4823098523109
MarcaRosa
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set acuarele Rosa Studio Art Set
Nota Acordata