Loading...

Set 80 creioane colorate Caran d Ache Supracolor in caseta lemn

SKU
3888.480
Indisponibil
1.314,50 RON

Set cu 80 creioane colorate acuarelabile Caran d'Ache Supracolor Soft Aquarelle intr-o caseta din lemn exclusivista. Aceste cerioane colorate sunt fabricate in Elvetia dupa cele mai ridicate standarde. Gama de culori cuprinde 120 culori, fiind cea mai mare paleta cromatica ale unor creioane colorate acuarelabile.

Concepute pentru orice profesie creativa, creioanele Supracolor Soft permit o varietate de tehnici datorita puterii de acoperire superioare si a nuantelor intense, luminoase. Desi pot fi folosite la desene pe suprafete mari datorita minei groase de 3.8 mm, aceasta este destul de robusta si permite ascutirea sa pentru detalii fine in timp ce concentratia si intensitatea pigmentilor permit o durata indelungata de folosire. Desenele efectuate cu aceste creioane colorate acuarelabile pot fi realizate prin tehnici ca suprapuneri, amestecuri sau prin razuirea minei pe hartie pentru efecte de acuarela, mina dizolvandu-se complet.

Corpul acestor creioane este colorat in totalitate in culori ce se potrivesc perfect cu mina acestora.

Creioanele colorate Supracolor Soft sunt concepute si fabricate in totalitate in atelierele Caran d'Ache din Geneva si respecta in totalitate standardele de calitate si protectie a mediului.

Informatii suplimentare
SKU3888.480
EAN7610186044809
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set 80 creioane colorate Caran d Ache Supracolor in caseta lemn
Nota Acordata