Loading...

Set 6 linere Ohto Graphic

SKU
CFR-150GL 6P SE
Indisponibil
68,50 RON

OHTO Graphic Liner face parte din noua generatie de instrumente de desen. Linerele traditionale cu varf din fibre sunt bune dar au dezavantajul ca in timp varful isi schimba dimensiunea si se uzeaza datorita presiunii aplicate. De asemeni, linerele traditionale cu varf de fibra au tendinta de a lasa o urma de cerneala mai densa catre capetele liniilor, aspect uneori placut, alteori iritant. In cele din urma, linerele cu varf din fibre au o viata relativ scurta datorita rezervorului de dimensiuni reduse. O alternativa superioara calitativ o reprezinta tragatoarele clasice cu varf din otel, precum Rotring Isograph, ce traseaza linii cu grosimi constante dar care sunt scumpe si dificil de intretinut.

Linerul Ohto Graphic Liner Pen rezolva aceste probleme. Varful solid cu bila este realizat din otel inoxidabil cu o bila din tugsten-carbide. Aceste materiale sunt extrem de rezistente la uzura, asigurand trasarea unor linii cu grosimi si intensitati constante de la un capat la celalalt. Este recomandat in particular acelor utilizatori ce au tendinta usoara de a apasa. Bila ce aluneca fin confera o scriere foarte precisa comparativ cu instrumentele de desen traditionale.

Ohto Graphic Liner este un instrument de scris si desen bazat pe tehnologia "free ink". Aceasta inseamna ca instrumentul are un miez gol plin cu cerneala in loc de un miez plin cu fetru imbibat in cerneala. Acesta diferenta asigura linerelor Ohto o cantitate superioara de cerneala de la inceput pana la ultimul strop. In cazul linerelor traditionale varful se uzeaza chiar inainte de epuizarea cernelii.

Ohto Graphic Liner contine o cerneala pe baza de pgment de calitate "museum" cu PH neutru, rezistenta la apa si la lumina - tehnologie inventata de OHTO si mai tarziu preluata de alti producatori. 

Linerul este echipat cu un corp din polipropilena si un varf robust din otel inoxidabil. Este disponibil intr-o varietate de 6 marimi. Acestea sunt marcate astfel incat sa fie comparate cu linerele cu varf din fibre; 005 este cel mai fin, 10 este cel mai gros. Dimensiunile reale ale varfurilor sunt dupa cum urmeaza:

  • 005 = varf de 0.3mm, traseaza o linie cu grosimea de 0.27mm (cu lungime de 1800m).
  • 01 = varf de 0.4mm, traseaza o linie cu grosimea de 0.32mm (cu lungime de 1300m). 
  • 02 = varf de 0.5mm, traseaza o linie cu grosimea de 0.35mm (cu lungime de 1300m). 
  • 03 = varf de 0.7mm, traseaza o linie cu grosimea de 0.40mm (cu lungime de 1000m). 
  • 05 = varf de 1.0mm, traseaza o linie cu grosimea de 0.42mm (cu lungime de 1000m). 
  • 10 = varf de 1.5mm, traseaza o linie cu grosimea de 0.52mm (cu lungime de 600m). 
Informatii suplimentare
SKUCFR-150GL 6P SE
EAN4971516007936
MarcaOHTO
Forma de prezentareseturi
Infoset 6 linere
Publica review-ul tau
Recenzati:Set 6 linere Ohto Graphic
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si