Loading...

Set 4 linere Graphit 0.5 - GI43331

  • Brands: Graphit

    Graph'it este marca Oz International din Franta, un distributor de papetarie si materiale pentru pictura si desen. Graphit sunt o gama de markere si linere concepute in stransa colaborare cu artistii din Franta.

  • Vezi mai multe de la graphit
SKU
GI43331
In Stoc
32,00 RON

Set 4 linere Graphit 0.5 mm - prezentare

Acest set conține 4 linere colorate Graphit de 0,5 mm cu cerneală pigmentată pe bază de apă, fără acid, rezistentă la decolorare și estompare. Compatibile cu markerele cu alcool și potrivite pentru utilizarea cu instrumente de machetare sau șabloane. Culorile din set sunt: negru, roșu, albastru, verde. Flux de cerneală perfect dozat, asigurând o linie precisă.

Culorile linerelor din set sunt : negru, roșu, albastru, verde.

Linerele Graph'it, informatii generale

Aceste linere sunt umplute cu cerneală neutra ca aciditate, rezistentă la razele UV și la ștergere. Linerele sunt pe deplin compatibile cu markerele cu alcool, cerneala lor pigmentată nu se decoloreaza, nu pateaza si nu strapunge coala de hartie. Se pot folosi impreuna cu markerele pe baza de alcool.

Linerele Graph'it au un flux de cerneală perfect dozat ce asigură o linie precisă. Cerneala neagră intensă și vârful subțire cu manson metalic garantează precizia liniei: spre deosebire de alte linere, vârful dur înseamnă că un 05 va rămâne un 05. Linia nu va deveni mai groasă odata cu uzura varfului.

Informatii suplimentare
SKUGI43331
EAN3700010433313
MarcaGraphit
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set 4 linere Graphit 0.5 - GI43331
Nota Acordata