Loading...

Set linere Pigma Micron Black & Gold 3

  • Brands: Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
SKU
POXSDKB3YOS
In Stoc
38,00 RON
Numai 2 ramase

Sakura a inventat si patentat cerneala PIGMA in anul 1982. Aceasta era prima cerneala din lume in care se combina apa si pigmentul. De atunci aceasta cerneala a devenit un standard in ce priveste intensitatea culorii si rezistenta la lumina si la stergere.

Linerele Pigma Micron, desi au fost concepute ca instrumente pentru desenul tehnic, sunt folosite in ziua de azi la numeroase aplicatii. Tusul linerelor Sakura Pigma Micron se usuca repede, este permanent, rezistent la apa si la stersaturi dupa uscare, nu se decoloreaza si este lipsit de acizi. Sunt recomandate pentru caligrafie, ilustratii si manga, dar pot fi folosite si la schite, desen sau accente la pictura in acuarele.

Setul contine 3 linere Sakura Pigma Micron editie speciala Black & Gold: 1 x 01 (0.25 mm), 1 x 03 (0.35 mm), 1 x 05 (0.45 mm).

Informatii suplimentare
SKUPOXSDKB3YOS
EAN8712079459376
MarcaSakura
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set linere Pigma Micron Black & Gold 3
Nota Acordata