Loading...

Set carioci Sakura Koi Color Brush

SKU
POXBR6X
  • Brands: Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Set carioci Sakura Koi Color Brush Portrait 6

SKU #: POXBR6E

68,50 RON
Set carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush Sweets 6

SKU #: POXBR6C

68,50 RON
Set carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush Galaxy 6

SKU #: POXBR6F

68,50 RON
Set carioci tip pensula Sakura Koi Color Brush Botanic 6

SKU #: POXBR6D

68,50 RON

Cariocile cu varf de pensula Sakura Koi reprezinta o modalitate convenabilă de a adăuga culoare vibrantă la fiecare schiță. De asemeni, ele se pot folosi si la Manga, jurnal, benzi desenate, ilustrații sau ștampile de cauciuc. Cele 48 de culori transparente ale cernelii se amestecă ușor pentru a crea o multitudine de nuanțe și efecte. Folosiți carioca blender incolor pentru a crea laviuri si gradări de culoare fără urme de pensulatie.

Cu seturile de 6 carioci cu varf tip pensula Sakura Koi Color Brush puteți face si desene in acuarelă. Carioca este prevazuta cu un rezervor de apă încorporat pe care il puteți folosi pentru acuarelă. Acest lucru vă permite să schițați și să pictați rapid în aer liber. Cariocile cu varf de pensula Sakura Koi au un vârf flexibil, robust, care vă permite să desenați cu ușurință diferite grosimi ale liniilor, ajustând presiunea pe vârf. După utilizare, varful cariocii se remodelează la forma inițială. Cerneala este pe bază de apă, ceea ce face posibilă crearea unor tranziții de culoare frumoase, trasând diferite straturi una peste.

Informatii suplimentare
SKUPOXBR6X
MarcaSakura
Forma de prezentareseturi
Publica review-ul tau
Recenzati:Set carioci Sakura Koi Color Brush
Nota Acordata