Pix Caran d'Ache Leman Rouge Carmin SRT

SKU
4789580
In Stoc

De peste 20 de ani, Caran d’Ache a adus un tribut celor mai atractive culori ale lacului Geneva. De la intensitatea apelor sale albastre până la adâncimea nopților sale magice, Colecția Léman oferă o reflectare uimitoare a aurei unice a lacului. Instrumente de scris transformate în tovarăși esențiali prin combinația a două prețioase abilități ancestrale care sunt emblematice pentru companie: arta lacuitului și arta gravării. Utilizată împreună cu o diagramă de culori dezvoltată de mai mulți ani de către meșterii din Caran d’Ache, această măiestrie este incontestabilă.

Pixul cu bilă Caran d'Ache Léman Rouge Carmin este o invitație de a-ți lăsa mintea să se plimbe liber la sfârșitul zilei, pe măsură ce cerul și valurile iau foc. Acoperit cu lac roșu translucid, corpul său este împodobit cu străluciri subtile care întruchipează contrastele sclipitoare ale lacului. O călătorie printr-un caleidoscop de ghilocag cubic în culorile profunde și vibrante ale Elveției. Cu curbele sale blânde care suflă modernitate, Léman Rouge Carmin oferă o gură de eleganță contemporană.

Un amestec magistral de expertiză tehnică și creativitate, Léman Rouge Carmin este disponibil sub formă de fântână, rolă și stilou.

Specificatii
SKU4789580
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Pix Caran d'Ache Leman Rouge Carmin SRT
Rating-ul tau