Loading...

Pasta polimerica lichida Liquid Sculpey

SKU
ALSB02

Liquid Sculpey este un gel polimeric care are proprietatea de a se intari prin coacerea in cuptorul domestic. Pasta polimerica lichida Sculpey poate fi folosita ca mediu de transfer, lac protector sau adeziv pentru pasta polimerica. Atunci cand este amestecat cu pigmenti precum Pearl Ex acesta poate fi transformata intr-o vopsea foarte dura. Liquid Sculpey este de asemenea un mediu de transfer fantastic. La fel si ca adeziv. Proprietatile sale adezive sunt activate dupa coacere.

Indisponibil

Transfer Liquid Sculpey (TLS) este o pasta de modelaj polimerica sub froma lichida ce serveste si ca transfer ce poate fi copt in cuptor. In amestec cu vopsele de ulei pentru pictura, acest mediu poate fi folosit ca un email sau culoare de tip glazura cu fixare la cald.

De asemenea acest mediu se foloseste si ca adeziv intre componentele pieselor din pasta de modelaj polimerica precum Sculpey, Fimo sau Cernit.

In amestec cu pigmentii Jacquard Pearl Ex puteti obtine o varietate de culori cu efecte deosebite metalice sau perlate ce pot fi aplicate pe suport si fixate prin coacere.
Acest mediu se foloseste cu rezultate extraordinare la transferul imaginilor imprimate offset, fotocopiate, etc.

Se comercializeaza in flacoane de 59 ml.

Specificatii
SKUALSB02
MarcaSculpey
Forma de prezentareproduse individuale
Info60 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Pasta polimerica lichida Liquid Sculpey
Rating-ul tau