Loading...

Pix Sakura Micron PN black blister

  • : Sakura

    Brandul Sakura este prezent pe colorit.ro prin gama de produse de pixuri colorate, markere, linere Pigma Micron si multe alte instrumente de scris si desen. Iese in evidenta prin tehnologia gel, care da viata si celebrului pix alb potrivit pentru hartia inchisa la culoare.

  • Vezi mai multe de la sakura
SKU
BLXSDK1D
In Stoc
11,00 RON

Calitatea de top bine cunoscuta a linerelor Pigma Micron acum cu un varf pentru uz zilnic!

Instrumentele de scris Sakura Pigma Micron PN au varfuri rezistente la uzura, flexibile, ce pot trasa linii cu grosimi de 0,45mm. Celebrul tus Sakura Micron este rezistent la lumina si are PH neutru fiind astfel recomandat chiar si pentru desene de valoare. Acest tus rezistent la apa nu se imprastie pe hartie si nu strapunge coala. Varful asigura o linie constanta, fara intreruperi indiferent daca scrieti repede sau incet, cu mana stanga sau cu cea dreapta, perpendicular sau in unghi.

Spre deosebire de tusul pe baza de coloranti care se gaseste in majoritatea cariocilor sau a pixurilor, tusul Pigma nu se decoloreaza in timp si nu penetreaza nici cea mai subtire coala de hartie. Fiecare culoare este realizata dintr-un singur pigment pentru a asigura aceeasi culoare de fiecare data. Nu se decoloreaza nici daca este expus la lumina UV.

Specificatii
SKUBLXSDK1D
EAN8712079441609
MarcaSakura
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Pix Sakura Micron PN black blister
Nota Acordata