Loading...

Jacquard Mehndi Henna Kit

  • Brands: Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
JAC9500
In Stoc
100,50 RON

Vopsea exotica henna temporara conceputa special pentru pictura corpului. Se foloseste pentru pictarea pe maini si picioare dar se poate aplica oriunde pe corp. Vopseaua temporara henna dispare de pe corp in 7 pana la 12 zile, similar cu orice tip de tatuaje temporare care rezista pana la 2 saptamani.

Cutia contine: 

  • pulbere henna, ulei de eucalipt, solutie zahar/lamaie, recipient cu aplicator, varf pentru aplicare, bat pentru amestec din lemn, tampoane din vata pentru aplicarea solutiei zahar/lamaie, scobitori pentru midifcarea desenului si subtierea liniilor, instructiuni in limba engleza.
Informatii suplimentare
SKUJAC9500
EAN743772950004
MarcaJacquard
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Jacquard Mehndi Henna Kit
Nota Acordata