Loading...

Jacquard Color Magnet

  • : Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
CHM3910
In Stoc
33,00 RON

Folositi Color Magnet pentru a obtine textile vopsite in masa in doua tonuri. Tamponati cu ajutorul unui sablon iar dupa vopsirea in masa a materialului veti constata ca portiunea in care ati aplicat Color Magent este mai intens colorata.

Puteti folosi markerul Color Magnet pentru a desena direct pe material sau cu ajutorul unui sablon. Vopseaua Color Magnet nu intareste materialul. 

Instructiuni:

Agitati bine markerul Color Magnet inainte de folosire. Aplicati pe material prin tamponare, desen sau cu ajutorul unui sablon. Puteti grabi uscare cu uscatorul de par. Vopsiti materialul textil urmand intocmai instructiunile vopselei in masa alese. Pentru rezultate optime recomandam vopseaua Procion MX ce nu necesita fierbere. Cu cat veti folosi mai multa apa pentru ca vopsitul in masa sa fie mai diluat, cu atat contrastul va fi mai mare intre material si portiunea pe care s-a aplicat Color Magnet.

Cantitate 45ml

Color Magnet by Jacquard from Jacquard Products on Vimeo.

Informatii suplimentare
SKUCHM3910
EAN743772026464
MarcaJacquard
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice
Info45 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Jacquard Color Magnet
Nota Acordata