Loading...

Hartie Hahnemuhle Sumi-e 80 gr/mp.

SKU
sumie1

Hartie pentru tehnica de pictura asiatica. Hahnemuhle Fine Arts a realizat aceasta hartie speciala pentru tehnica de pictura japoneza Sumi-e. Aceasta hartie absorbanta este ideala pentru pictura in pensula de tip "free style".

Nota:
100% of 100
Grouped product items
Nume Produs
coala 50 x 65 cm

SKU #: 10627070

6,50 RON
Indisponibil

Hartie pentru tehnica de pictura asiatica. Hahnemuhle Fine Arts a realizat aceasta hartie speciala pentru tehnica de pictura japoneza Sumi-e. Aceasta hartie absorbanta este ideala pentru pictura in pensula de tip "free style". In limba japoneza "sumi" inseamna "tus negru" si "e" inseamna atat "cale" cat si "pictura". Acest stil de pictura este atat simplu cat si foarte estetic, bazandu-se pe tuse rapide de culoare. Linistea sufleteasca este o conditie esentiala atunci cand pictati folosind tehnica Sumi-e. Sumi-e nu este doar un stil de pictura ci si o forma de relaxare, avand efecte terapeutice.

Tehnica de pictura Sumi-e a evoluat in secolul al 5-lea din caligrafia chineza, subiectele fiind preluate in general din natura. In secolul 12 calugarii Zen au adus aceasta tehnica in Japonia, tara in care si in ziua de azi acest stil de pictura are o influenta mare asupra stilului de viata al acestei tari.

Stilul de pictura Sumi-e se raspandeste rapid in Europa iar Hahnemuhle va ofera hartia ideala pentru aceasta tehnica.

Specificatii
SKUsumie1
MarcaHahnemuhle
Forma de prezentareproduse individuale
Grosime80 gr/mp
Tehnicailustratie, schite si desen
Publica review-ul tau
Recenzati:Hartie Hahnemuhle Sumi-e 80 gr/mp.
Nota Acordata