Loading...

Hartie Andalucia 500 gr/mp

SKU
andalucia
Grouped product items
Nume Produs
Nu este disponibila nici o optiune pentru acest produs.

Hartia Hahnemuhle Andalucia are o fata texturata si una fina, ambele putand fi pictate cu rezultate diferite. Ambele fete se preteaza pentru toate tehnicile de pictura "pe ud" ca acuarela, tempera sau in culori acrilice.

Fata aspra va conferi pictruii in acuarela un aspect mai inegal, mai tangibil, mai viu. Daca obisnuiti sa pictati folosind tuse rapide de culoare pe hartia uscata, veti obtine un efect cu mici portiuni neatinse de culoare generate de asperitatile hartiei - un efect foarte placut. Daca veti uda hartia inainte culorile vor capata o intenistate mai mare in exact aceleasi adancituri ale suprafetei hartiei. Hartia cu aspect aspru este recomandata pictorilor experimentati.

Suprafata mai neteda are un aspect fin, ce va permite sa pictati cu tuse ample de culoare atunci cand folositi tehnica "ud-pe-uscat" iar in tehnica "ud-pe-ud" va va permite realizarea unor degrade-uri deosebite. Hartia pentru acuarela cu aspect fin este recomandata pictorilor ce doresc sa realizeze detalii foarte fine.

Hartia pentru acuarela Hahnemuhle Andalucia nu contine acizi, avand deci o foarte buna rezistenta in timp. Grosimea superioara a acestei hartii confera o rigiditate superioara lucrarii.

Informatii suplimentare
SKUandalucia
MarcaHahnemuhle
Forma de prezentareproduse individuale
Grosime500 gr/mp
Tehnicaacuarela, culori acrilice, ilustratie
Publica review-ul tau
Recenzati:Hartie Andalucia 500 gr/mp
Nota Acordata