Loading...

Guma arabica Jacquard 67 ml

Nota:
100% of 100
  • Brands: Jacquard

    De peste 35 de ani, Jacquard este principalul producător de vopsele si culori textile din SUA. Firma deținuta și operata de o familie, Jacquard produce materiale de pictura de cea mai bună calitate la un preț foarte bun, toate fabricate în California de Nord. Jacquard se adreseaza caselor de productie vestimentara, artiștilor și meșteșugarilor profesioniști, artiștilor de acasă, bricolătorilor, copiilor și pasionaților.

  • Vezi mai multe de la jacquard
SKU
JAC1648
In Stoc
20,50 RON

Guma arabica este un liant cu foarte multe aplicatii. Amestecand guma arabica cu apa si cu pigmenti, veti realiza propriile acuarele sau tusuri. Aceste culori vor putea fi aplicate pe hartie, lemn sau alte suprafete lipsite de grasimi. Culorile rezultate din amestecul gumei arabice cu apa si pigmenti vor avea un aspect lucios. Aceste culori se vor putea sperge cu apa dupa uscate.

Instructiuni: Adaugati o parte guma arabica la 4 parti pigment. Proportia poate diferi in functie de aplicatie. Adaugati incet apa si amestecati pana la atingerea consistentei dorite. Culorile astfel preparate vor fi pastrate la rece.

Informatii suplimentare
SKUJAC1648
EAN743772164807
MarcaJacquard
Forma de prezentareproduse individuale
Info28 gr.
Publica review-ul tau
Recenzati:Guma arabica Jacquard 67 ml
Nota Acordata