Guma arabica Jacquard

Guma arabica Jacquard

COD JAC1648

Guma arabica este un liant cu foarte multe aplicatii. Amestecand guma arabica cu apa si cu pigmenti, veti realiza propriile acuarele sau tusuri. Aceste culori vor putea fi aplicate pe ...
Citeste mai multe detalii

9,17 Lei

Puncte de fidelitate Cu acest produs,castigi 9 puncte de loialitate.

Guma arabica este un liant cu foarte multe aplicatii. Amestecand guma arabica cu apa si cu pigmenti, veti realiza propriile acuarele sau tusuri. Aceste culori vor putea fi aplicate pe hartie, lemn sau alte suprafete lipsite de grasimi. Culorile rezultate din amestecul gumei arabice cu apa si pigmenti vor avea un aspect lucios. Aceste culori se vor putea sperge cu apa dupa uscate.


Instructiuni: Adaugati o parte guma arabica la 4 parti pigment. Proportia poate diferi in functie de aplicatie. Adaugati incet apa si amestecati pana la atingerea consistentei dorite. Culorile astfel preparate vor fi pastrate la rece.

Cod produs intern JAC1648
Marca Jacquard
Info 28 gr.
Vrei sa afli mai multe informatii despre acest produs? Pune o intrebare

Scrie un comentariu despre acest produs si impartaseste experienta ta cu ceilalti.
Scrie un review si castigi
100 puncte
Acorda o nota:
In ultimul an mi-am creat propriile acuarele, in special cele sidefate. Si sincer, am incercat multe tipuri de guma arabica, insa aceasta are mirosul cel mai usor, acuarelele devin transparente, si nu se crapa! Se activeaza usor si lasa un usor luciu pe foaie. Iar in combinatie cu putina apa si miere, poti obtine o acuarela de inalta calitate, alaturi de pigmentul pudra folosit. In concluzie, o recomand!
Review adaugat de Alexandra la 20.12.2018
9.17 Out of stock
Guma arabica Jacquard 5 out of 1 5 based on 1 ratings. 1 user reviews.
Utila Review by Alexandra
rating
In ultimul an mi-am creat propriile acuarele, in special cele sidefate. Si sincer, am incercat multe tipuri de guma arabica, insa aceasta are mirosul cel mai usor, acuarelele devin transparente, si nu se crapa! Se activeaza usor si lasa un usor luciu pe foaie. Iar in combinatie cu putina apa si miere, poti obtine o acuarela de inalta calitate, alaturi de pigmentul pudra folosit. In concluzie, o recomand! (Posted on 20.12.2018)