Loading...

Calimara cerneala Caran d Ache 50 ml.

SKU
80x1xx
In Stoc
De la 155,00 RON
 

Caran d'Ache Chromatics este o gamă de cerneală de lux, sigură pentru utilizare în toate stilourile, cu 12 nuanțe originale și vibrante pentru a vă va inspira scrisul.

Nici o calimara obișnuită nu s-ar putea ridica la nivelul acestei cerneli in culori extraordinare, astfel Caran d'Ache a proiectat ceva destul de special. De la creioanele lor de bază și stilourile de birou, până la cele mai rafinate instrumente de scris luxoase cu bijuterii, cel mai distinctiv design Caran d'Ache este hexagonul. Este secțiunea transversală a majorității stilourilor și creioanelor lor, de la clasicul 849 Metal Series la modernul RNX.316; și astfel formează secțiunea transversală a acestor sticle de cerneală. Calimara așezată îngrijit în cutie din carton, este o sticlă hexagonală frumos elegantă, cu un capac metalic strălucitor. Ridicand calimara din cutie, totuși, și un truc îngrijit se dezvăluie.

Baza calimarii este inclinata, nu plată, astfel încât sticla nu stă in pozitie verticală pe birou. Pentru umplere, puneți sticla înapoi în cutie  și aceasta este ținută în poziție verticală, prinsă de părțile puternice. Acum, baza este înclinată, astfel încât cerneala se așează în colțul îngust, permițându-vă să vă umpleți stiloul chiar și atunci când nivelul de cerneală scade.

Calimara de sticlă hexagonală solidă cu capac cromat lustruit conține 50 ml de cerneală.

Informatii suplimentare
SKU80x1xx
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Calimara cerneala Caran d Ache 50 ml.
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si
 1. Pensule D'artigny Bright 3590
  Pensule D'artigny Bright 3590
  Nota:
  100%

  De la 18,00 RON

 2. Creion mecanic Apollo Faber Castell 0.5 mm
  Creion mecanic Apollo Faber Castell 0.5 mm
  Nota:
  80%
  De la 16,00 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.