Ascutitoare metalica Bruynzeel pentru creioane

In Stoc
SKU
60582020B
8,50 RON
  • Durabilitate: Ascuțitoarea metalică de la Bruynzeel este realizată dintr-un material de înaltă calitate, care ii conferă durabilitate și rezistență la uzură. Aceasta poate fi utilizată timp îndelungat fără a se deteriora sau a se strica.

  • Eficiență: Lamele ascuțite și rotative ale ascuțitoarei de la Bruynzeel taie vârfurile creioanelor la un unghi optim, permițând o scriere mai precisă și mai uniformă. Aceasta este, de asemenea, prevăzută cu un capac detașabil care poate fi scos pentru a elimina resturile de creion ascuțit, astfel încât să nu trebuiască să goliți ascuțitoarea după fiecare utilizare.

  • Portabilitate: Ascuțitoarea metalică are dimensiuni compacte și este ușor de transportat în trusa de scris sau în ghiozdan. Acest lucru o face ideală pentru utilizare atât acasă, cât și la școală sau la birou.

  • Design elegant: Ascuțitoarea metalică de la Bruynzeel are un design simplu și elegant, fiind disponibilă în culoarea argintie. Acest lucru o face potrivită pentru utilizare în orice context și o face să arate bine pe birou sau în trusa de scris.