Loading...

Adeziv Bison Kit Contact - 250 ml.

 • Brands: Bison

  CINE SPUNE ADEZIV, SPUNE BISON.
  Bison face parte din viata fiecaruia dintre noi datorită gamei sale de produse fără egal. Pentru cei mai pretentiosi dintre cei indemanatici. Bison lipeste, asigura, repara, asambleaza și etanșeaza. În interior, în aer liber, în grădină, în rulotă și pe barcă.

 • Vezi mai multe de la bison
SKU
442001
In Stoc
36,00 RON
 
Numai 3 ramase

POTRIVIT PENTRU:
Ideal pentru lipirea suprafeței sau laminarea multor materiale care necesită lipire, încărcare sau prelucrare imediată. Se leagă, printre altele, de lemn, placă, furnir, plastic și panouri metalice (HPL, Formica®, de exemplu), cauciuc (spumă), piele, plută, pânză, linoleum și spumă polieterică (izolare fonică). ca la multe alte suprafete. De asemenea, pentru repararea pantofilor, genților, jucăriilor și covoarelor sau pentru a face lucrări de artizanat (hobby).

NU ESTE POTRIVIT PENTRU:
Nu este potrivit pentru spumă de polistiren (Tempex®), PE, PP și vinil.

 

Informatii suplimentare
SKU442001
EAN8710439060026
MarcaBison
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice

INAINTE DE FOLOSIRE:
Conditii de lucru
Utilizați adeziv și piesele de lipit numai la temperatura camerei. Umiditatea relativă trebuie să fie sub 65 %. Acest lucru este pentru a evita formarea de bule în produsul final. Odată atașat, ajustarea nu mai este posibilă. Testați întotdeauna mai întâi pe o parte (invizibilă) a suprafeței.

Cerințe de suprafață
Suprafețele trebuie să fie uscate, curate, fără praf și grăsimi și să se potrivească bine. Curățați și degresați suprafețele de lipit pentru rezultate optime.

Tratament preliminar de suprafață
Pentru un rezultat optim, degresați mai întâi.

Instrumente
Folosiți o perie solidă sau un distribuitor de lipici cu dinți fini (1 mm) pentru a acoperi suprafețele mari. Utilizați o rolă sau un ciocan de cauciuc pentru a îmbina ferm materialele.

Prepararea produsului
Se amestecă bine înainte de utilizare. De preferință, nu trebuie diluat.

Acoperire
2-2,5 m²/litru, aplicat pe ambele fețe, în funcție de natura materialelor de lipit.

ÎN TIMPUL UTILIZĂRII:
Instrucțiunile de utilizare
Piesele trebuie să fie curate, uscate și fără grăsimi. Acoperiți complet ambele substraturi. Se lasa sa se usuce minim 10-40 de minute. În cazul materialelor poroase, aplicați un al doilea strat și lăsați să se usuce. Apoi uniți părțile și rulați sau bateți ferm (cu un ciocan de cauciuc).

Puncte de atentie
Pentru rezultate optime, atât adezivul, cât și piesele de lipit trebuie să fie la temperatura camerei (cu siguranță nu folosiți sub +10 °C). Rezistența finală de lipire depinde de presiunea aplicată. Prin urmare, apăsați cât mai ferm posibil pe toată suprafața. În cazul în care îmbinarea adezivă dintre materialele poroase este expusă unui contact de lungă durată cu apa, adezivul se poate desprinde de suprafața umedă.

DUPĂ UTILIZARE:
Pete/reziduuri
Îndepărtați imediat reziduurile de adeziv umed cu Degresant/Diluant pentru Bison Kit®. Excesul de adeziv uscat poate fi îndepărtat numai mecanic sau cu un decapant (pretest).

Conditii de depozitare
Depozitați bine închis într-un loc răcoros și ferit de îngheț. Perioada de valabilitate este de minim 24 de luni.

Info250 ml.
Publica review-ul tau
Recenzati:Adeziv Bison Kit Contact - 250 ml.
Nota Acordata
Alti clienti au vizitat si
 1. Creioane colorate Bruynzeel Design Aquarel
  Creioane colorate Bruynzeel Design Aquarel
  Nota:
  100%

  De la 4,50 RON

 2. Pictura pe numere - Rainbow giraffe
  Pictura pe numere - Rainbow giraffe
  Pret special 77,50 RON Pret standard 88,00 RON
 3. Creion mecanic Apollo Faber Castell 0.5 mm
  Creion mecanic Apollo Faber Castell 0.5 mm
  Nota:
  80%
  De la 16,00 RON
Ce este aceasta? Bifeaza "Memoreaza parola" pentru a accesa cosul tau de cumparaturi de la acest computer, chiar daca nu esti autentificat.