Puncte Recompensa

DATORITA UNOR DEFECTIUNI LA SISTEMUL DE ACORDARE AL PUNCTELOR DE FIDELITATE, ACEST PROGRAM A MODIFICAT. NE CEREM SCUZE PENTRU INCONVENIENT.

Cum functioneaza

DESPRE PROGRAMUL NOSTRU DE FIDELIZARE

Programul de fidelizare Colorit este disponibil clientilor nostri si este felul nostru de a spune multumesc tuturor clientilor fideli ce continua sa se intoarca la noi an de an.

CE BENEFICII AM PENTRU CA SUNT CLIENT FIDEL AL MAGAZINULUI COLORIT?

Ca si client fidel al magazinului nostru vei primi 1 punct pentru fiecare leu cheltuit. De asemeni vei primi si alte reduceri, puncte bonus si informatii in avans despre promotiile ce urmeaza sa se desfasoare.

CUM POT CASTIGA PUNCTE?

- Simplu! Numai facandu-ti cont primesti 100 de puncte. Dupa aceea, de fiecare data cand vei comanda la noi vei primi 1 punct pentru fiecare leu cheltuit.

- Sunt si alte modalitati prin care poti castiga puncte. Scrie un comentariu de produs cand esti logat cu contul tau si primesti 100 de puncte dupa aprobarea acestuia. Noi vrem sa ii ajuti pe ceilalti clienti impartasind parerea ta despre produsele noastre si te vom rasplati cu puncte. ATENTIE! cand trimiti comentariu trebuie sa fii inregistrat (logat) cu contul tau. Pentru a fi aprobat, un comentariu trebuie sa contina cateva fraze in care sa scrii ce anume ti-a placut sau nu la produs. Nu se vor aproba comentarii te tipul: "Imi place, recomand".

CUM POT TRANSFORMA PUNCTELE IN BANI?

Inregistreaza-te cu adresa de email su folosind contul de Facebook sau Google. Dupa adaugarea produselor in cos mergi la pagina de finalizare a comenzii. Aici vei vedea deasupra totalului comenzii o sectiune in care poti vizualiza numarul de puncte disponibile si un meniu prin care poti selecta numaruld epuncte pe care doresti sa il utilizezi. Dupa apasarea butonului Aplica Punctele, acestea se vor scadea din totalul tau.

LA CAT TIMP DUPA TRIMITEREA COMENZII SE ADAUGA PUNCTELE IN CONTUL MEU?

Punctele vor fi adaugate in contul tau dupa ce vei primi comanda trimisa.

CUM POT VEDEA CATE PUNCTE AM?

Dupa inregistrare vei fi directionat catre pagina "Contul meu". Aici, la rubrica "Puncte de Recompensa" vei putea vizualiza intregul istoric al punctelor castigate si utilizate.

PUNCTELE EXPIRA?

Da, daca nu faci o cumparatura in 60 de zile punctele vor fi deduse in contul tau. Noi iti vom trimite un email cu 5 zile inainte ca punctele tale sa expire pentru a avea ocazia sa le utilizezi inainte de data expirarii.

PRIMESC PUNCTE SI PENTRU TRANSPORT SAU TAXE(TVA)?

Nu.

TREBUIE SA CUMPAR DE O VALOARE MINIMA PENTRU A FOLOSI PUNCTELE?

Nu, punctele sunt ale tale, le-ai castigat meritat, deci le poti folosi cum crezi de cuviinta. Nu poti solicita sa ti se plateasca valoarea lor in bani, ci doar ca reducere la comanda.

POT FOLOSI UN CUPON DE REDUCERE IN ACELASI TIMP CU PUNCTE?

Fireste ca poti. Introdu punctele in sectiunea pentru utilizarea puctelor si introdu cuponul in sectiunea cupoanelor.

POT TRANSFERA PUNCTELE PRIETENILOR SAU FAMILIEI?

Nu, punctele nu sunt transferabile. Acestea pot fi folosite doar de catre persoana care a castigat punctele.

POT CASTIGA PUNCTE DACA COMANDA TELEFONIC?

Nu, punctele se castiga pentru comenzile online, cu cont inregistrat.

TREBUIE SA MA INREGISTREZ?

Da, pentru a castiga puncte trebuie sa ai cont la noi si sa fii inregistrat.