Pentru a achita produsele comandate ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar la livrare (ramburs)
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard 
- Ordin de plata

Plata numerar/ramburs

 Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din magazinele Colorit. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. 

 Plata cu cardul la ridicarea produselor din magazine

 La ridicarea produselor de la unul din magazinele Colorit se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent. 

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Colorit.ro foloseste platforma Euplatesc.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Euplatesc.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Euplatesc.ro. Colorit nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de Colorit, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: Roart Distribution SRL
Cont lei: RO26BTRL03701202A62681XX
Cod unic inregistrare: RO17165879