Loading...

Pasta polimerica Jam Clay 20 gr.

  • Brands: Rosa

    ROSA este un producător ucrainean de top de materiale pentru pictura, desen si hobby creativ cu o experienta de 26 de ani in productia panzei pentru pictura, a acuarelelor, culorilor de ulei si a vopselelor acrilice pentru pictura, precum si a sevaletelor. Astazi produsele Rosa sunt apreciate de pictorii din 36 de tari.

  • Vezi mai multe de la rosa
SKU
JAMCLAY20
In Stoc
De la 4,00 RON Pret standard 4,00 RON
steag Ucraina

Fabricat in Ucraina

Rosa Jam Clay este o pastă polimerică non-toxică, modelabilă, cu intărire la cald, moale și ușor de lucrat, oferită la un preț accesibil.

Această pastă polimerica fabricata in Ucraina se poate coace în cuptorul de acasă la o temperatură scăzută (130 C) timp de 20-30 de minute, în funcție de grosimea proiectului. După răcire, pasta polimerica Jam Clay devine dură și solidă putand fi pictată in culori acrilice.

Produs recomandat pentru copii de la 8 ani.

Utilizare: se framantă (înmoaie) pasta polimerică la flexibilitatea dorită și se realizează obiectul. Coaceți în cuptor la o temperatură de 130 °C pentru cel mult 30 de minute. Nu folosiți un cuptor cu microunde. Argila se întărește complet numai după răcire la temperatura camerei.

Informatii suplimentare
SKUJAMCLAY20
MarcaRosa
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Pasta polimerica Jam Clay 20 gr.
Nota Acordata