Instrumente de scris

Vizualizare ca Grid List

Produse 81-100 din 263

Set Descending Direction
 1. Pixuri Sakura Gelly Roll Stardust
  Pixuri colorate Sakura Gelly Roll Stardust
  Nota:
  100%
  Pret:11,00- 13,00 RON
 2. Pix Caran d'Ache Infinite 888
  Pix Caran d'Ache Infinite 888
  Nota:
  100%
  Pret:22,61- 29,80 RON
 3. Gelly Roll 2x white 08 blister
  Gelly Roll 2x white 08 blister
  Nota:
  100%
  Pret:
  19,00 RON
Pagina
pe pagina

Tipuri de instrumente de scris

 • Pixuri colorate. Acestea te ajuta sa iti organizezi mai bine notitele, intr-un mod cat se poate de vizual. In plus, se pot folosi cu succes in conturarea unor efecte artistice deosebite in tehnicile de desen sau hobby creativ.
 • Pixuri. Clasicele pixuri cu gel sau pasta sunt de nelipsit din colectia ta de instrumente de scris. Sunt practice, cu cerneala de cea mai inalta calitate, rezistenta in timp si la transfer.
 • Linere. Se folosesc de regula pentru trasarea de detalii sau in tehnici speciale de desen. De asemenea, linerele se diferentiaza dupa grosimea varfului, caracteristica de baza pentru aceste instrumente de scris.
 • Stilouri. Acestea infatiseaza eleganta si rafinamentul si sustin arta prin caligrafie si placerea scrisului de mana. De la modelele de colectie, tip bijuterie, la cele clasice care se gasesc in penarele celor mici, sunt instrumente rezistente in timp, usor de folosit si de reincarcat cu rezerve de cerneala.
 • Creioane. Fie ca sunt folosite pentru schite, desen grafic, desen tehnic sau notite, creioanele sunt instrumente de scris excelente atat pentru incepatori, cat si pentru experti. Poti opta pentru modelele clasice sau pentru cele mecanice.

De la ce branduri poti alege instrumentele de scris?

Poi opta pentru zeci de instrumente de scris de la cele mai cunoscute branduri. Acestea se evidentiaza prin calitate, inovatii in domeniu, rezistenta si multe alte avantaje. Iata cateva dintre brandurile prezente pe site si produsele lor emblematice:

 • Caran d’Ache: pixuri si stilouri clasice, dar si premium, placate cu aur sau argint.
 • Faber Castell: linere, stilouri, pixuri si alte consumabile.
 • Sakura: pixuri colorate cu gel (celebrul pix alb), markere cu vopsea, linere speciale pentru schite, desen tehnic, caligrafie, manga.
 • Bruynzeel: finelinere, carioci, instrumente de scris pentru copii.
 • Rotring: creioane mecanice, truse pentru arhitecti, artisti si ingineri, consumabile.

La acestea se adauga Graphit, Centropen, Isomars, Koh, Manuscript, OHTO, Pilot si RoArt.