Magazin Colorit Plaza

Magazin Colorit Plaza

 

Noul magazin Colorit situat în Plaza Mall București dorește să exprime viziunea noastră despre comerțul cu materiale pentru pictură, grafică si hobby creativ. Magazinul vă întâmpină cu o ambianță primitoare, familiară artistilor plastici, cu locuri pentru testarea produselor, monitoare pe care ruleaza videoclipuri ce descriu diverse tehnici de pictură sau desen, cu personal calificat și amabil, asa cum v-am obișnuit din celelalte magazine Colorit.

Am adus în acest magazin cele mai îndrăgite produse testate în cei peste 15 ani de activitate. Astfel, în Colorit Plaza veți găsi culori acrilice la bucata sau în seturi marcile Amsterdam si Art Creation, renumitele culori textile de la Jacquard, cele mai propulare modele de pensule de la Tintoretto, creioane de la Faber Castell, Caran d'Ache si Bruynzeel, blocuri de desen de la SM.LT si Aurora, linere si carioci de la Sakura si Graph'it, vopsea spray pentru graffiti de la Montana si multe, multe alte produse.

Majoritatea produselor din acest magazin sunt importate de noi, astfel, cumpărând de la Colorit, aveți garanția că primiți produse originale, în stare bună, la cele mai bune prețuri.

Vă asteptăm cu mare drag! 

 

Magazin Colorit Plaza 1 Magazin Colorit Plaza 2 Magazin Colorit Plaza 3
Magazin Colorit Plaza 4 Magazin Colorit Plaza 5 Magazin Colorit Plaza 6
Magazin Colorit Plaza 7 Magazin Colorit Plaza 8 Magazin Colorit Plaza 9
Magazin Colorit Plaza 9 Magazin Colorit Plaza 10 Magazin Colorit Plaza 12

 

Adresa magazinului:

Bd. Timisoara 26, Sector 6, 061331, Bucuresti

Telefon: 0733 016 181

Program:

Luni - duminica: 10:00 - 22:00

Localizare pe harta:

 

Locatie magazin