Rosa

Vizualizare ca Grid List

Produse 41-60 din 367

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Cum pot prelungi durata de viață a cariocilor pe bază de alcool?

  7 people already voted for this question.

  1. Pentru a prelungi durata de viață a cariocilor pe bază de alcool, asigurați-vă că le depozitați într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui. Închideți bine capacele după utilizare pentru a preveni uscarea vârfurilor și evaporarea cernelii.

 2. Cum se curăță pensulele după folosirea culorilor în ulei?

  7 people already voted for this question.

  1. Pentru a curăța pensulele după folosirea culorilor în ulei, utilizați un solvent, cum ar fi terebentina sau diluant pentru vopsea în ulei. Înmuiați pensulele în solvent și frecați-le delicat pentru a îndepărta vopseaua. După ce vopseaua a fost îndepărtată, clătiți pensulele cu apă și săpun și lăsați-le să se usuce complet înainte de a le depozita. Pentru a evita probeleme de sanatate, va recomandam sa curatati pensulele intr-ubn loc bine aerisit sau sa folositi diluanti non toxici.

 3. Cât timp durează până se usucă vopseaua pe bază de solvenți din markere?

  7 people already voted for this question.

  1. Timpul de uscare al vopselei pe bază de solvenți poate varia în funcție de grosimea stratului aplicat și de condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea și temperatura. În general, vopseaua se usucă în câteva minute.

 4. Pot amesteca culorile cariocilor cu vopsea acrilica?

  7 people already voted for this question.

  1. Da, culorile cariocilor cu vopsea acrilica pot fi amestecate între ele sau cu alte culori acrilice , cum ar fi culorile acrilice lichide, pentru a obține nuanțe noi si efecte interesante.

 5. Cum se activeaza si folosesc cariocile Posca pentru prima oara?

  7 people already voted for this question.

  1. Pentru a activa o carioca Posca, agitati-o bine cu capacul pus timp de aproximativ 30 de secunde, apoi îndepartati capacul si apasati varful pe o hartie sau o suprafata de testare de câteva ori paâna cand începe sa curga culoarea.

 6. Cum pot ascuți corect creioanele colorate?

  6 people already voted for this question.

  1. Ascutiti creioanele colorate cu o ascuțitoare potrivita sau cu un cutit, menținând un unghi de aproximativ 20-30 de grade. Rotunjirea vârfului creionului previne ruperea acestuia în timpul desenului.

 7. Sunt cariocile pe bază de alcool toxice?

  6 people already voted for this question.

  1. Deși majoritatea cariocilor pe bază de alcool sunt considerate non-toxice, este important să verificați eticheta produsului pentru informații specifice despre siguranță. Totuși, acestea nu sunt recomandate pentru utilizare de către copiii mici, deoarece pot fi iritante dacă sunt ingerate sau daca intră în contact cu pielea sensibilă.

 8. Este necesară o pregătire specială a suprafeței pentru pictura în ulei?

  6 people already voted for this question.

  1. Da, este recomandat să pregătiți suprafața înainte de a aplica culorile în ulei. Pregătirea implică aplicarea unui strat de grund, care poate fi pe bază de gesso sau alte grunduri speciale pentru ulei, pentru a proteja materialul și a asigura o aderență bună a vopselei.

 9. Pot amesteca culorile markerele cu vopsea pe bază de solvenți?

  6 people already voted for this question.

  1. Deși este posibil să amestecați unele culori ale markerele cu anumite tipuri de vopsele pe bază de solvenți, este important să rețineți că solvenții pot afecta proprietățile vopselei și rezultatul final. Este recomandat să testați amestecul de culori pe o suprafață mică înainte de a începe proiectul.

 10. Cum pot curăța carioca cu vopsea acrilica de pe haine sau alte materiale?

  6 people already voted for this question.

  1. Dacă vopseaua acrilica ajunge pe haine sau alte materiale, este important să o îndepărtați cât mai repede posibil, folosind apa calda si săpun. Odată ce vopseaua se usucă, devine mult mai dificil de îndepărtat. Dupa uscarea completa ati putea incerca cu alcool izopropilic, daca materialul suporta aceasta solutie. Recomandam sa efectuati un test inainte de a aplica alcool izopropilic pe materiale textile.