Creion Caran d'Ache Art By Soft White Pastel

SKU
776.491

Creion cu mina moale de culoare alba cu o putere mare de acoperire, ideal pentru adaugarea luminilor in desene. Acest creion face parte din gama de creioane colorate Caran d'Ache Luminance 6901.

In Stoc
Pret special 12,00 RON Pret standard 13,50 RON

Caran d'Ache este un producător de produse de cea mai înaltă calitate pentru artiști. Creioanele colorate Caran d'Ache Luminance au fost introduse in anul 2008 castigand rapid reputatia de cele mai bune creioane colorate din lume. Aceste creioane sunt renumite datorita consistentei cremoase si a rezistentei maxime la lumina in conformitate cu standardul ASTM D-6901, care clasifică creioane artistice în termeni de fotosensibilitate.

Mina cu diametrul de 3,8 mm este pe bază de ceară. Aceste creioane vă permit să aplicați mai multe straturi ale desenului unul peste celălalt și să amestecați culorile, astfel încât să puteți crea nuanțe și gradații frumoase.

Creioanele Luminance 6901 sunt fabricate din lemn de cedru. Au fost acoperite cu mai multe straturi de lac incolor pe bază de apă, care este netoxic și inofensiv pentru mediu.

Specificatii
SKU776.491
MarcaCaran d'Ache
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Creion Caran d'Ache Art By Soft White Pastel
Rating-ul tau