Loading...

Hartie Hahnemuhle Britannia

SKU
1162708x
Nota:
100% of 100
Grouped product items
Nume Produs
Nu este disponibila nici o optiune pentru acest produs.

Hartia pentru acuarela Brittannia de la Hahnemuhle este excelenta pentru toate tehnicile de pictura ude precum acuarela (le uscat sau pe ud), guasa, tempera sau culori acrilice. Si tehnicile uscate pot fi aplicate cu succes pe aceasta hartie. Datorita rigiditatii si grosimii sale, aceasta hartie nu se va curba dupa udare.

Hartia Hahnemuhle Brittannia se comercializeaza in doua varietati: matte (grain mediu) si rough (grain aspru). Suprafata matte este mai fina si permite aplicarea unor tuse de culoare complete atunci cand se aplica ud-pe-uscat iar cand se foloseste tehnica ud-pe-ud permite realizarea unor difuzari omogene. Suprafata matte sunt recomandate artistilor care sunt interesati de realizarea unor detalii fine.

Hartia Brittannia rough are o suprafata neregulata, aspra ce confera acuarelei o aparenta mai vie, mai tangibila. Daca pictati cu tuse rapide pe suprafata uscata, vor aparea mici zone albe in adanciturile hartiei - un efect foarte interesant. Daca hartia este uda, culorile vor fi mai intense in exact aceleasi adancituri. Hartia cu suprafata aspra este recomandata artistilor experimentati.

Informatii suplimentare
SKU1162708x
MarcaHahnemuhle
Forma de prezentareproduse individuale
Grosime300 gr/mp
Tehnicaacuarela
Publica review-ul tau
Recenzati:Hartie Hahnemuhle Britannia
Nota Acordata