Loading...

Culori ulei Master Class

SKU
Master Class
Grouped product items
Nume Produs
Nu este disponibila nici o optiune pentru acest produs.

Culorile de ulei St. Petersburg Master Class sunt culori de ulei profesionale, pentru artistii pretentiosi. Aceste culori ulei sunt fabricate in Rusia folosind cei mai buni pigmenti incorporati intr-un liant pe baza de ulei de in in care s-a adaugat rasina mastic si rasina damar. Adaosul de rasina mastic si damar confera acesto culori o stralucire aparte.

In paleta cromatica intalnim o mare varietate de culori din care majoritatea sunt realizate dintr-un singur pigment, fapt ce ajuta la realizarea unor amestecuri luminoase, "curate". Paleta cromatica contine un numar mare de culori pe baza de pigmenti istorici, cum ar fi pamanturile, cadmium-urilr, cobalt si reprezinta un echilibru intre culorile opace, trasnparente si semitransparente, intre culorile reci si cele calde.

Culorile de ulei Sankt Petersburg Master Class sunt faimoase pentru rezistenta lor la lumina si pentru puritatea nuantelor. Aceste culori intens pigmentate nu isi schimba tonul dupa uscare fiind folosite la restaurarea picturlor faimoase din muzeele ruseseti.

Informatii suplimentare
SKUMaster Class
MarcaNevskaya Palitra
Forma de prezentareproduse individuale
CalitatePremium
Publica review-ul tau
Recenzati:Culori ulei Master Class
Nota Acordata