Loading...

Creion mecanic Super Promecha 1500P

SKU
PM-150x

OHTO Super Promecha sunt creioane mecanice profesionale, de o calitate exceptionala. Acestea se preteaza unei largi arii de utilizari, nu doar pentru desenul tehnic de maxima precizie.

De la 120,00 RON

Grouped product items
Nume Produs
Creion mecanic 0,3 mm

SKU #: PM-1503P

123,00 RON
Indisponibil
Creion mecanic 0,50 mm.

SKU #: PM-1505P

123,00 RON
Indisponibil
Creion mecanic 0,7 mm.

SKU #: PM-1507P

120,00 RON
Indisponibil

Creioanele mecanice OHTO Super Promecha sunt instrumente de scris de top, de o calitate exceptionala. Aceste creioane mecanice profesionale se preteaza unei largi arii de utilizari, nu doar pentru desenul tehnic de maxima precizie.

Acest creion mecanic este construit 100% din metal (aluminiu cu elemente din alama). Singura piesa din material plastic este rezervorul minelor.

Gripul cu diametrul de 10,5 mm are o textura ce impiedica degetele sa alunece in timpul scrierii conferind astfel un plus de confort. Partea superioara a corpului are forma hexagonala si un diametru de 8,3 mm cu 3 garnituri din cauciuc. Greutatea totala a acestui creion mecanic este de 19 gr.

Butonul este realizat tot din metal dispune de un dispozitiv de afisare a tariei minei de la B la 4H. Demontand acest capac descoperim o radiera si un ac pentru curatarea mansonului minei.

Agatatoarea metalica poate fi demontata prin desfiletarea partii superioare a corpului.

Mansonul minei este complet retractabil prin rasucirea gripului. Acesta poate fi extins pana la 5mm pentru desen tehnic sau poate fi extins partial, intre 0 si 5 mm, pentru scris si desen. Aceasta proprietate face creionul mecanic Super Promecha sa poata fi purtat in buzunare fara riscul accidentarii sau defectarii mansonului.

In cele din urma, o proprietate unica! Rotita de control de deasupra gripului va permite sa reglati cat de multa mina este eliberata la apasarea butonului, intre 0,2 mm si 2 mm. Foarte inteligent.

Specificatii
SKUPM-150x
MarcaOHTO
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice
  • culoarea corpului: argintiu mat
  • materialul corpului: metal
  • materialul agatatorii: metal
  • diametrul gripului: 10,4 mm
  • indicator pentru taria minei: da
  • lungimea masnonului minei: 5,00 mm
  • tipul mansonului: retractabil
  • materialul mansonului: metal
Publica review-ul tau
Recenzati:Creion mecanic Super Promecha 1500P
Rating-ul tau