SM.LT Art

SM∙LT Art - Brand deschis, independent și responsabil din punct de vedere social, cu atitudine unică față de produse, oameni și afaceri.

Încă de la început, din 1994 am fost și suntem încă o companie independentă, fără intenții de a deveni o corporație mare și fără chip. Am ales o altă cale pentru noi; una mai grea, dar mult mai plină de satisfacții – să fii liber, flexibil și capabil să ia decizii corecte și responsabile foarte rapid. Drept urmare, suntem o companie mică curajoasă, cu idei cu adevărat MARI. O companie care este și gândește la același nivel cu utilizatorii săi finali, desenând artiști. Există un preț pentru toate acestea - resurse limitate, pe de altă parte, ne face mai creativi.

Suntem liberi să alegem cele mai bune, cele mai potrivite materii prime de la cei mai buni producători din lume! Nu ne limităm la câteva fabrici de hârtie proprii, ca producători de hârtie înșiși. Fiecare fabrica are punctele ei forte și slabe - este lumea reală, iar independența noastră ne permite să obținem cea mai buna hârtie de artă de la diferite fabrici de hârtie de pe tot globul.

Compania noastră a dezvoltat o structură cu adevărat unică și un mediu informal. Avem aproximativ optzeci de angajați și îi implicăm pe fiecare în planificarea afacerii la toate nivelurile. Le permitem angajaților să „călătorească” unde doresc în cadrul companiei. Împărtășim informațiile și ținem toate ușile deschise. Compania are modele de afaceri atât de neconvenționale încât de multe ori trebuie să inventăm noi scheme de afaceri. A fost imposibil să găsim o astfel de structură în oricare dintre manuale, așa că am creat una nouă. Toate aceste decizii se referă la libertatea angajaților, motivația și capacitatea de a crea soluții mai valoroase pentru consumatorii noștri.

Ne pasă de oameni. Atât echipa noastră, consumatorii, partenerii și societatea. Echipa noastră este o mare familie. Acceptăm oamenii așa cum sunt. Încercăm să folosim cea mai bună calitate a unui membru al echipei în creațiile noastre. Nu ne așteptăm ca toți să fie ideali și nu ne așteptăm ca oamenii să fie liberi de defecte și neajunsuri. Crede-ne – nu este ușor, dar cu o astfel de abordare individuală suntem premiați cu rezultate mult mai bune. Iar echipa noastră nu numai că „face treaba”, ea este pe deplin implicată în managementul companiei noastre. Deciziile „unde vom fi mâine” sunt luate de toți membrii familiei noastre.

Nu suntem doar orientați spre profit, precum marile corporații. În strategia operațională, 2/3 din obiectivele noastre sunt nefinanciare. Compania angajează mai mult de jumătate dintre angajații cu dizabilități. Creăm un mediu de lucru bun, sprijinim artiștii, organizăm evenimente caritabile. Și facem asta nu pentru a face reclamă și a câștiga din ea, ci pentru a returna „datoria noastră” către societate. Compania noastră lucrează pentru public, echipă și numai atunci – pentru proprietar.

Suntem deschiși, atât împărtășind experiențele, cunoștințele, știrile, chiar și produsele noastre cu consumatorii, cât și implicându-i în activitățile noastre. Derulăm diferite promoții non-vânzări, care sunt, de asemenea, o formă de împărtășire, deschidere și recunoștință pentru comunitatea noastră de brand. Păstrăm legătura cu consumatorii noștri. Ei sunt ghidul nostru. Îi auzim, înțelegem și implementăm soluțiile care funcționează cel mai bine pentru toată lumea. Comunicăm direct prin rețelele sociale. Prezentăm feedbackul utilizatorilor întregii echipe. Suntem mereu bucuroși să primim oaspeți. Suntem deschiși și chiar organizăm excursii în compania noastră. Toată lumea din compania noastră comunică cu consumatorii (nu doar colegii care lucrează cu rețelele sociale). Organizăm chiar și ateliere și traininguri de tehnicieni artistici pentru toți angajații companiei – în fiecare zi dorim să cunoaștem mai bine lumea artei.

Și nu în ultimul rând – produsele noastre. Avem câteva sute de feluri diferite, dar fiecare este important și unic în copilărie. Produsele noastre se remarcă prin design minimalist autentic, naturalețe, atenție la detalii, soluții funcționale, materii prime atent selectate și asigurarea calității. Produsele sunt dezvoltate în consultare cu consumatorii noștri și diverși artiști. Când creăm fiecare produs nou, trebuie în primul rând să ne răspundem singuri ce face ca acest produs să iasă în evidență? Ce îl face diferit? Ce îl face mai bun? Strategia de a crea și produce produse „diferite și mai bune” este legată și de obiectivele noastre de afaceri - ne străduim să fim excepționali, lucrând pentru nevoile consumatorilor, motiv pentru care am ales această cale în loc să „producem la fel, dar mai ieftin. ”. Prin urmare, în ultimii șapte ani, am început să exportăm în peste treizeci de țări și continuăm să creștem rapid.

Acesta este motivul pentru care suntem diferiți și ceea ce ne pasă cu adevărat. Esti cu noi?

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 86

Set Descending Direction
 1. Set cartoane #Haikucards Watercolour
  Set cartoane #Haikucards Watercolour
  Nota:
  100%
  Pret:
  41,50 RON
Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Care sunt diferentele dintre carioci si markere?

  1. Ambele sunt instrumente de desen sau de scris cu un rezervor cu cerneala si un varf de pasla.

   Unii considera ca "carioci" sunt acele instrumente care folosesc o cerneala pe baza de apa si sunt folosite de catre copii, iar Markerele folosesc o cerneala sau pe baza de solventi, sunt permanente si se folosesc de catre persoanele mai experimentate.

   In Dictionarul limbii romane, definita markerului este: Creion special, diferit colorat și fluorescent, cu care se subliniază anumite pasaje sau cuvinte într-un text.

   De asemeni, definitia cariocii este: Instrument de scris în formă de creion, având în interior o fâșie de pâslă, îmbibată cu tuș de diferite culori.

 2. Ce inseamna "carioci permanente"?

  1. La markere, notiunea de „permanente” înseamna ca cerneala nu este isolubila in apa dupa uscare. Cariocile permanente sunt indelibile, dar nu neaparat rezistente la lumina sau la decolorare.

   Cariocile permanente folosesc de obicei o cerneala pe baza de solventi, iar la unele marci acest solvent este toxic. Cititi cu atentie etichetele si instructiunile.

 3. Cariocile pe bază de apă sunt întotdeauna lavabile?

  1. Cariocile pe baza de apa folosesc o cerneala solubilă în apa si sunt, în general, non-toxice, dar nu neaparat lavabile. Cititi cu atentie instructiunile. Daca aveti nevoie de un marker lavabil, alegeti unul care are în mod special posibilitatea de a fi lavabil. Multe tipuri de carioci sunt concepute pentru a fi usor de spalat de pe piele sau de îmbracaminte si sunt potrivite pentru copii.

 4. Ce sunt markerele cu vopsea? Conțin vopsea?

  1. Markerele cu vopsea folosesc cerneluri opace si sunt adesea concepute pentru a acopri portiuni mari. Unele sunt pe baza de solventi si permanente, altele pe baza de apa.

 5. Ce sunt cariocile pentru caligrafie?

  1. Cariocile pentru de caligrafie sunt carioci cu unul sau mai multe vârfuri speciale (plate, sau oblice) care pot crea aceleași efecte ca si stilourile pentru caligrafie.

 6. Care este diferenta dintre culorile acrilice profesionale si cele pentru studenti?

  1. Culorile acrilice de calitate profesionala au o concentratie mai mare de pigment si mai putina umplutura si, in general, folosesc o varietate mai larga de pigmenti, rezultand o paleta cromatica mai mare. De obicei aceste vopsele sunt realizate folosind un singur pigmen motiv pentru care se amesteca mai curat si au o putere mai mare de colorare decat vopselele de calitate inferioara.

   Vopselele acrilice pentru elevi au caracteristici de lucru similare cu vopselele profesionale, dar cu concentratii mai mici de pigment si o gama mai mica de culori. Pigmentii mai scumpi sunt in general replicati de combinatii de pigmenti mai ieftini, care pot sa nu aiba aceleasi caracteristici de amestecare ca si culorile pure. Nu acopera la fel de bine vopselele de calitate pentru artist, dar de obicei sunt mai accesibile ca pret.

 7. Pot amesteca culorile acrilice cu vopsele in ulei?

  1. Vopseaua in ulei poate fi aplicata deasupra vopselei acrilice odata ce aceasta este uscata. Daca aplicati culori acrilice peste vopseaua in ulei, acrilicele nu va adera permanent si se vor decoji in timp.

 8. Care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale acrilicelor?

  1. Culorile acrilice se usucă rapid. Acesta este atât un avantaj, cât și un dezavantaj.

   Avantajul unui timp de uscare rapid este ca puteti aplica multe straturi de vopsea intr-un timp scurt. Artistii pot folosi foarte eficient tehnicile de glazurare si stratificare atunci cand folosesc culori acrilice. Straturile de vopsea se leaga foarte bine unele de altele datorita proprietatilor adezive foarte bune.

   Un alt avantaj este solubilitatea lor in apa, deoarece aceasta permite o curatare mai usoara si reduce nevoia de a folosi substante chimice care pot crea vapori nocivi.

   Dezavantajul vopselelor care se usuca rapid este ca exista putin timp in care un artist poate manipula vopseaua inainte ca aceasta se se usuce. Pentru a contracara acest dezavantaj, exista mai multe mediumuri acrilice care pot incetini timpul de uscare, le pot creste transparenta sau pot ajuta un artist sa obtina efecte grosiere de impasto cu vopsele acrilice.

   Culorile acrilice se usuca rapid deoarece sunt pe baza de apa. Timpul de uscare al acestora este defpat timpul necesar pentru evaporarea apei. In consecinta, vara acestea se vor usca mai rapid.

 9. Ce este vopseaua acrilică?

  1. Vopselele acrilice sunt un culori pentru pictura realizate prin amestecarea pigmentilor cu polimeri sintetici emulsionati cu apă. Ele sunt în esență vopsele din plastic, care sunt solubile în apă și au calități bune de adeziv. Sunt foarte stabilie. Ele rezistă la oxidare și descompunere chimică și nu se îngălbenesc în timp.