Rosa

Vizualizare ca Grid List

Produse 21-40 din 71

Set Descending Direction
 1. Sevalet cu planseta din placaj Talent
  Sevalet cu planseta Talent A3
  Nota:
  100%
  Pret:151,00- 196,00 RON

  De la 151,00 RON

 2. Set 24 acuarele Rosa Studio in cutie din carton
  Set 24 acuarele Rosa Studio in cutie din carton
  Pret:
  Pret special 85,00 RON Pret standard 103,50 RON
 3. Planseta desen PFL
  Planseta desen PFL Rosa Studio
  Nota:
  100%
  Pret:25,00- 75,50 RON

  De la 25,00 RON

 4. Planseta din desen din placaj
  Planseta desen din placaj
  Pret:67,50- 130,50 RON

  De la 67,50 RON

Pagina
pe pagina
Intrebari si Raspunsuri
 1. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite markerele cu vopsea pe bază de solvenți?

  9 people already voted for this question.

  1. Markerele cu vopsea pe bază de solvenți pot fi aplicate pe o varietate largă de suprafețe, inclusiv metal, plastic, sticlă, piatră, lemn, ceramică și altele.

 2. Pe ce tipuri de suprafețe pot fi folosite cariocile cu vopsea acrilica?

  9 people already voted for this question.

  1. Cariocile cu vopsea acrilica pot fi aplicate pe o varietate largă de suprafete, inclusiv hartie, carton, lemn, metal, sticla, plastic, ceramica si textile.

 3. Cariocile Posca sunt permanente sau se pot sterge?

  9 people already voted for this question.

  1. Odată uscate, cariocile Posca devin rezistente la apa si decolorare, dar pot fi totusi sterse de pe anumite suprafete, precum sticla sau plastic, folosind un material umed sau produse de curatare specifice. Pentru a asigura permanenta pe aceste suprafete slab aderente, este recomandat sa acoperiti desenul cu un strat protector de lac.

 4. Care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale acrilicelor?

  9 people already voted for this question.

  1. Culorile acrilice se usucă rapid. Acesta este atât un avantaj, cât și un dezavantaj.

   Avantajul unui timp de uscare rapid este ca puteti aplica multe straturi de vopsea intr-un timp scurt. Artistii pot folosi foarte eficient tehnicile de glazurare si stratificare atunci cand folosesc culori acrilice. Straturile de vopsea se leaga foarte bine unele de altele datorita proprietatilor adezive foarte bune.

   Un alt avantaj este solubilitatea lor in apa, deoarece aceasta permite o curatare mai usoara si reduce nevoia de a folosi substante chimice care pot crea vapori nocivi.

   Dezavantajul vopselelor care se usuca rapid este ca exista putin timp in care un artist poate manipula vopseaua inainte ca aceasta se se usuce. Pentru a contracara acest dezavantaj, exista mai multe mediumuri acrilice care pot incetini timpul de uscare, le pot creste transparenta sau pot ajuta un artist sa obtina efecte grosiere de impasto cu vopsele acrilice.

   Culorile acrilice se usuca rapid deoarece sunt pe baza de apa. Timpul de uscare al acestora este defpat timpul necesar pentru evaporarea apei. In consecinta, vara acestea se vor usca mai rapid.

 5. Care sunt avantajele creioanelor colorate acuarelabile?

  8 people already voted for this question.

  1. Creioanele colorate acuarelabile pot fi amestecate cu apă pentru a obține efecte asemănătoare acuarelei. Acestea oferă versatilitate în tehnici și posibilitatea de a obține culori și efecte noi.

 6. Se pot amesteca intre ele culorile cariocilor pe bază de alcool?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, cariocile pe bază de alcool se pot amesteca între ele pentru a crea nuanțe și degradeuri noi. Amestecarea se poate face direct pe hârtie prin suprapunerea culorilor sau folosind o paletă separată pentru a combina cerneala înainte de a o aplica pe hârtie.

 7. Cum se diluează culorile în ulei?

  8 people already voted for this question.

  1. Culorile în ulei pot fi diluate cu ajutorul diluanților speciali, cum ar fi terebentina sau uleiul de in. Aceste substanțe vă permit să ajustați consistența vopselei pentru a obține efecte variate, cum ar fi straturi subțiri si transparente (glassiuri) sau detalii fine.

 8. Sunt markerele cu vopsea pe bază de solvenți rezistente la apă?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, odată ce vopseaua pe bază de solvenți se usucă, devine rezistentă la apă și la ștergere, asigurând durabilitate lucrărilor realizate.

 9. Sunt cariocile cu vopsea acrilica rezistente la apă?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, odată ce vopseaua acrilica se usucă, ea devine rezistenta la apa, asigurând o buna durabilitate lucrarilor realizate.

 10. Cariocile Posca sunt sigure pentru copii?

  8 people already voted for this question.

  1. Da, cariocile Posca sunt fabricate cu pigmenti non-toxici si sunt sigure pentru utilizare de catre toate varstele, inclusiv copii. Cu toate acestea, este întotdeauna bine sa supravegheati copiii in timp ce folosesc markerele si sa va asigurati ca respecta instructiunile de utilizare.