Rosa

ROSA este un producător ucrainean de top de materiale pentru pictura, desen si hobby creativ.

Avem 26 de peste ani de experiență în producția de artă. Nu numai artiștii ucraineni, ci și artiștii lumii lucrează cu produsele marca ROSA. Exportăm materialele noastre de artă în 36 de țări.

Pentru a crea și a perfecționa produsele noastre, studiem cu atenție cerințele clienților, feedback-ul partenerilor noștri și tendințele pieței. De asemenea, participăm activ la expoziții naționale și internaționale. Specialiștii noștri cu personal înalt calificat, laboratorul propriu de ultimă generație, tehnicile de ultimă generație, echipamentele specializate și utilizarea materialelor naturale de înaltă calitate ne oferă posibilitatea de a răspunde cerințelor clienților și chiar de a depăși așteptările lor. Combinăm tradițiile cinstite de timp cu tehnicile moderne, atenția profundă la fiecare detaliu cu idei provocatoare pentru a realiza produse care să satisfacă cele mai înalte cerințe.

Intenția noastră este să facem din artă parte din viața oamenilor moderni.

Ajutăm oameni de toate vârstele și nivelurile artistice să se deschidă și să-și realizeze potențialul creativ selectând și producând cu atenție materiale de artă de înaltă calitate, precum și oferind șansa clienților noștri de a cumpăra produse ROSA fie în magazine cu amănuntul din toată Ucraina, fie în magazine online.

Vizualizare ca Grid List

Produse 1-20 din 345

Set Descending Direction
Pagina
pe pagina