Compresoare

Vizualizare ca Grid List

6 Articole

Set Descending Direction
pe pagina

Compresorul este un dispozitiv special conceput pentru a completa functionalitatile unui aerograf. In definitie, compresorul este o instalatie care mareste presiunea unui gaz prin reducerea volumului si care asigura un flux de aer constant si uscat. In functie de preferinte, nevoi, tehnici de lucru, exista compresoare potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru profesionistii aerografiei.

Caracteristici compresor aerograf

  • are sistem de oprire si restartare: pentru un plus de siguranta, compresorul aerograf este prevazut cu tehnologii moderne de functionare. Aparatul reporneste numai atunci cand aerograful este declansat, iar presiunea atinge limitele sigure de functionare.
  • este silentios: are un nivel mediu de decibeli si nu constituie un factor perturbator in procesul creativ. In acest fel se poate utiliza fara probleme in casa.
  • are mecanism usor de intretinut: majoritatea modelelor vin la pachet cu un mecanism fara ulei, deci care nu necesita intretineri si verificari periodice.
  • are o greutate potrivita: aceasta variaza in functie de modelul ales, insa pentru un compresor portabil, cu dimensiuni reduse si potrivit pentru incepatori, greutatea va fi de aproximativ 3,6 kilograme.
  • are carcasa metalica: Majoritatea modelelor de compresoare beneficiaza de o carcasa metalica pentru protectie. In acest fel, dispozitivul nu isi va pierde din caracteristici si va constitui o investitie pe termen lung.

Descopera pe colorit.ro toate produsele de care ai nevoie pentru un kit aerograf complet si bucura-te de calitatea brandurilor de top.