Loading...

Aerograf Iwata Neo HP CN

SKU
HP-CN-x

Iwata Neo, cel mai nou membru al familiei Iwata este un aerograf destinat incepatorilor care doresc un aerograf de buna calitate la un pret rezonabil. Acest aerograf ofera performante excelente in raport cu pretul sau de vanzare. Datorita constructiei sale, aerograful functioneaza la presiuni mai mici si sunt capabile sa realizeze detalii foarte fine (similare cu un aerograf cu duza de 0,2) avand o duza de 0,35 mm. Astfel aerograful este mai usor de controlat, infundandu-se mai greu.

Nota:
100% of 100

De la 681,00 RON

Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Aerograf Iwata Neo HP CN

SKU #: N 4500

681,00 RON
In Stoc

Incepeti aerografia cu un Iwata Neo. Cel mai bun aerograf de pe piata pentru incepatori, Neo este un aerograf de buna calitate la un pret rezonabil.

Aceste aerografe vesatile, cu un raport calitate pret excelent, pot fi folosite cu o varietate de culori. Iwata Neo sunt proiectate sa functioneze la presiuni scazute, putand fi folosit cu compresoare mai mici. De asemeni, aerografele Neo sunt usor de curatat.

Iwata Neo Cn - Aerograf cu dubla actiune cu duza de 0,35mm.

Combinatia ac-duza este adaptata pentru pulverizari fine si medii. Acesta se livreaza impreuna cu doua cupe intreschimbabile de 9.9ml si de 1.8ml. cu forma ce permite o curatare usoara si impiedica varsarea culorii in cazul miscarilor bruste. Fara cupa aerograful poate tine 0.9ml de culoare.

Specificatii
SKUHP-CN-x
MarcaIwata
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Aerograf Iwata Neo HP CN
Nota Acordata