Loading...

Aerograf Iwata High Performance Plus HP CP

SKU
1340755

Aerografele din gama High Performance sunt destinate artistilor profesionisti ce au nevoie de un grad de pulverizare si control superior. Aerograful Iwata High Performance HP CP este cel mai utilizat aerograf de catre aerograficienii profesionistii, fiind nelipsit din trusele acestora.

Grouped product items
Nume ProdusCantitate
Aerograf HP CP

SKU #: H 4021

1.243,00 RON
Indisponibil
Indisponibil
Aerograf HP CP

SKU #: H 4001

1.493,00 RON
In Stoc

Iwata HP-C Plus este aerograful preferat de majoritatea profesionistilor in cautarea unui aerograf cu o pulverizare fina si capacitatea de a reda chiar si cele mai fine detalii. Recunoscut ca fiind "calul de lupta" al aerograficienilor de custom paint (pictura pe autovehicule), acest aerograf fost imbunatatit cu noi caracteristici precum manerul decupat si sistem de reglare al tragaciului pentru o mai usoara curatare si o mare precizie.

De asemeni, acum garnitura interna a aerografului Iwata HP CP este fabricata din teflon, ceea ce permite acum pulverizarea culorilor pe baza de solventi. Filetul duzei a fost marit pentru o fixare mai sigura si mai usoara, iar cupa aerografului a fost redesenata pentru a asigura o mai buna curgere a vopselei si pentru o mai usoara curatare. Mecanismul interior a fost simplificat pentru a facilita demontarea aerografului cu rapiditate.

Aerograful Iwata HP-C Plus este echipat cu o duza de 0.3 mm si o cupa de culoare de 9 ml cu capac. Este un aerograf cu dubla actiune si amestec intern si poate pulveriza forme de la 0.3mm pana la 25 mm. Iwata HP-C Plus este excelent pentru custom paint, ilustratie sau pictura.

Specificatii
SKU1340755
MarcaIwata
Forma de prezentareproduse individuale
Publica review-ul tau
Recenzati:Aerograf Iwata High Performance Plus HP CP
Nota Acordata