Acuarele White Nights godet

SKU
Acuarele White Nights godet

Acuarelele White Nights inca mai sunt produse folosind materiale si tehnici traditionale, cu mare atentie si indemanare. Toti specialistii ce supravegheaza procesul de productie al acuarelelor White Nights au o vechime de peste 40 de ani.

In Stoc
De la 9,10 RON

In Rusia multe tehnici de pictura dateaza de pe vremea tarilor. In zilele noastre acuarelele White Nights inca mai sunt produse folosind materiale si tehnici traditionale, cu mare atentie si indemanare. Toti specialistii ce supravegheaza procesul de productie al acuarelelor White Nights au o vechime de peste 40 de ani.

Toti pigmentii, inclusiv pigmentii de cadmiu sau cobalt sunt produsi in Rusia, intr-o fabrica recunoscuta pentru calitatea pigmentilor produsi aici de peste 100 de ani.

Spre deosebire de alte acuarele care sunt produse printr-un proces de extruziune uscata, acuarelele St. Petersburg sunt turnate in godete in forma lichida. Acest proces permite pastrarea nealterata a tuturor calitatilor fiecarui pigment, astfel rezultand culori semi-moi care raspund imediat la o pensula umeda.

Amestecul de pigment cu un liant special pe baza de guma arabica si dextrina confera o capacitate de acoperire superioara, o inalta transparenta si saturatie a tonurilor ce permite aplicarea unui strat mult mai fin de culoare.

Majoritatea culorilor din gama cromatica contin un singur pigment, astfel combinatiile de culori vor avea o puritate deosebita.

Specificatii
SKUAcuarele White Nights godet
MarcaNevskaya Palitra
Forma de prezentareproduse individuale
detalii tehnice

Ambalaj: godet 2,5 ml.

Publica review-ul tau
Recenzati:Acuarele White Nights godet
Rating-ul tau